Som nymfomanka?

Príspevok v téme: Som nymfomanka?
comamrobit

Takže ako začať:D
Myslím, že sex potrebujem oveľa častejšie ako ostatné ženy. Už keď som mala 11 rokov tak som pociťovala strašné vzrušenie, či už len pri čítaní o sexe alebo pozeraní nejakého časopisu. Vlastne už odvtedy sa uspokojujem sama

So sexom som začala pomerne skoro, asi v 15-tich. Teraz mám 23, sexuálnych partnerov som mala podľa mňa dosť. Nesúhlasí to však s mojimi morálnymi zásadami, som slušná, viem, že nikto by to na mňa nebol povedal, inteligentná. Veľa krát, ak som sa s niekým vyspala, všetko možné som robila kvôli tomu, aby sa to nestalo, ale v istom momente sa mi vždy vypol rozum a už som len počúvala svoje telo.

Mala som aj dlhoročný vzťah, bola som verná, s priateľom sme mali sex zo začiatku aj 6-7 krát, neskôr menej ale každý deň.

Avšak odkedy nie sme spolu, strašne to potrebujem. Niekedy keď idem po ulici vzruším sa pri pohľade na nejakého muža. Nechcem však povyvádzať to isté ako v puberte, nechcem byť ľahká, mám svoju dôstojnosť.Bojím sa ale, že raz zas stratím rozum. Masturbujem každý deň ale nie je to ono.

tralalo

Testosteron som uviedol iba ako priklad, moze byt aj nieco ine. A si zo svojho stavu moc nestastna alebo ti to az tak nevadi ak by si si k sebe nasla niekoho podobneho? A ako si na tom fyzicky - zvladas viac stykov denne v pohode alebo mas potom aj nejake zdravotne problemy?

comamrobit

ďakujem. prečítala som si niečo o tom na internete, avšak pri zvýšenom testosteróne bolo u žien spomínané aj nadmerné ochlpenie, čo ja nemám. Tak neviem :/

tralalo

Mas 2 moznosti - bud si k sebe najdes vyhovujuceho partnera, ktory ma tiez zvysene libido alebo zajdes k lekarovi (sexuolog, neurolog, endokrinolog) a das sa vysetrit, ci je vsetko OK, najma, ci nemas zvysene hormony ako napr. testosteron.