Patova ostroha

Príspevok v téme: Patova ostroha
TajnaAgentka

Ahojte,

bolo uz niekomu diagnostikovanie ochorenie - patova ostroha? Ako ste sa z toho dostali? Co vam pomohlo? Ako vam presla bolest?

Mam ostrohu na lavej pate, ktora neskutocne boli hlavne zrana ci po odpocinku. Navstevujem ortopeda, no zatial ziadna zo stanovenej liecby nepomaha. Maximalne sa bolest znizi, no neprestane - avsak je docasne znesitelna.

Existuje vobec nieco na toto ochorenie? Ci si mam zvyknut na bolest a zit s nou az do konca zivota???

Vopred dakujem za rady.

Kaja11

Ahoooooj konecne mam po probleme; riskla som to s tymi vlozkami Medicovi. A viete co? Ja mam po bolesti a to naozaj. Ja som taka stastna

Michaela124

mne vlozky medicovi twin heels velmi pomohli, navyse pre mna bolo plus to, ze ak by mi nepomohli mohla som ich do 30 dni vratit...

TajnaAgentka

Ahojte,

no mne tie vlozky Medicovi nepomohli, a takisto ani ziadne ine..

Chcela by som vediet - mate niekto skusenosti s operaciou patovej ostrohy?

Dakujemz za info.

tanicka45

Uz dlhsie citam na internete, ako sa zbavit patovej ostrohy, aj ja som uz vyskusala vselico. Tu som sa docitala o vlozkach Medicovi. Tak som si tam zavolala a spytala sa, ktore by mi poradili. Najskor som vahala kvoli cene ale povedali mi, ze ak nebudem spokojna tak ich mozem vratit. Vo stvrtok mi ich priviezol kurier a dnes uz necitim ziadnu bolet. Doteraz mi ziadne ine vlozky nepomohli.

Zero 14

Kúpil som si tzv.Dánské vložky plnené vodou u medic.sk. Stálo ma to 47,-€.
Výsledok? Mal som ich len raz a sotva som doliezol domov, tak ma to s nimi bolelo. Potom som absolvoval každý druhý deň trikrát ožarovanie v ÚVN-Ružomberok, čo je maximum, potom musí byť pauza osem týždňov a môže sa začať 2. séria ožarovania(zasa 3x). Dnes som tretí deň od ožarovania a bolesť je asi o 60% menšia. Takže zatiaľ NIC - MOC.
Najlepšie sa mi osvedčili vložky do topánok podstatne lacnejšie, ktoré som si kúpil (držte sa :-)) )v KAUFLANDE !!
Sú na spodnej časti pokryté modrou tvarovanou plast. hmotou. A s topánok najlepšie = topánky bez podpätkov(rovná podrážka) v ktorých mám uvedené vložky.
Takže toľko moje skúsenosti. Prajem všetkým podobne postihnutým veľa krokov bez bolesti.

matwaz

matway - ten pristroj co ste spominali, chcela som sa spytat, da sa niekde objednat na take kury aj bez toho aby som si to musela kupovat?

matway

Ak čítaš, tak v poriadku, ja píšem len tie argumenty, ktoré zabrali, jak mne, tak aj môjmu blízkemu okoliu. Ja osobne som na príklad nevedel asi 15 rokov zdvíhať pravú pažu-rameno. Žiť sa s tým dalo, ale ako? V bolestiach pri akomkoľvek pohybe! Doktori do mňa pchali kde aké chemikálie, pokiaľ som nepovedal dosť! Začal som študovať všetko, čo mohlo biť príčinou, takže nie dôsledok som si všímal, ale príčinu, a tá sa začala javiť veľmi jednoduchá a účinná, a až na svojom príklade som začal svoje znalosti premietať aj na iných. A či to pomohlo? Pravdaže, ale to som ešte nevedel, že to bude vadiť iným, niekomu, kto z toho profituje, zarába. Bohužiaľ...