Patova ostroha

Príspevok v téme: Patova ostroha
TajnaAgentka

Ahojte,

bolo uz niekomu diagnostikovanie ochorenie - patova ostroha? Ako ste sa z toho dostali? Co vam pomohlo? Ako vam presla bolest?

Mam ostrohu na lavej pate, ktora neskutocne boli hlavne zrana ci po odpocinku. Navstevujem ortopeda, no zatial ziadna zo stanovenej liecby nepomaha. Maximalne sa bolest znizi, no neprestane - avsak je docasne znesitelna.

Existuje vobec nieco na toto ochorenie? Ci si mam zvyknut na bolest a zit s nou az do konca zivota???

Vopred dakujem za rady.

zuzana608

Kúpila som si na ostrohu vložky Medicovi - trochu uľavia, masírujú podošvu, môžu byť dobrou prevenciou, ale ostrohu mi zrejme nezlikvidujú. Navyše nezmestia sa do hociktorých topánok a aj sa s nimi ťažšie chodí, trochu mám pocit akoby som sa zabárala.

Katy1976

Dakujem za radu, cely vikend som chodila s vlozkami medicovi a bolest je o 90% mensia, dufam ze o par dni zmizne uplne

RNG

Na rozne formy kalcifikatov, tj vyrastkov na kostiach a kalcifikatov v roznycy makkych tkanivach pomoze casto brat vyssie davky vitaminov D-3 a K-2, ktore tieto kalcifikaty pomozu reabsorbovat a ulozit tam, kde patria, tj do kosti.

mamakatka

Boleli ma paty z tych ostroh asi 4 roky a za tu dobu som toho vyskusala vselico. Teraz mam aj ja vlozky medicovi a mozem potrvrdit ulavilo sa mi.

RenataVlhova

Tie medenne podpatienky su uplne o nicom,nepomohli. Tiez som si kupila tie medicovi twin heals a super,bolest zmizla

Ala.J.

Podpatenka mi absolutne nepomohla mam za sebou razove vlny a cakali ma obstreky. Vcera mi prisli vlozky medicovi a bolest je ovela mensia. Citala som ze trva par dni kym zmizne uplne tak som zvedava

Kocúrik12

Dobrý deň, dôvodom je prekyslenie těla.Toho sa musí človek zbaviť. Lokálne mi pomohl medený Podpätník - Ostrohovník má rovnaký účinok. Bolesti sú po týždni takmer preč.

Veron333

Dns mam vlozky MEDICOVI v topanke druhy a musime povedat ze je to ovela ovela lepsie doteraz som kroky ratala dnes som od rana na nohach a zatial bolest ziadna