Vraj deti do 6 rokov si mozu pamatat predosly zivot. Rodicia ich rozpravanie povazuju za fantazirovanie. Deti mozu vidiet do tohto veku duchov...teda sa vam moze stat, ze sa vase dieta s niekym rozprava alebo hra a pritom vy nikoho nevidite. Mate podobnu skusenost? Napiste
Dieta a spomienky na predosly zivot
súhlasím s GoFruit, dospelí majú obmedzenú myseľ, preto tieto veci už nedokážu vnímať tak ako deti, určite tie deti netreba karhať alebo bežať hneď za psychológom, tiež mám jednu nezvyčajnú spomienku z detstva, ktorú si nedokážem vysvetliť...vidieť duchov dokážu vraj aj ľudia pred smrťou, podľa skeptikov účinky liekov(čo nevylučujem), zdravotný stav atď atď, tu vám napíšem jeden príbeh, kt. sa stal známym, v rodičovskom dome býval už len ich dedko a pred smrťou im hovoril, že tu stále vo vedľajšej izbe pobehujú a pokrikujú deti, nejak tomu nevenovali pozornosť, no po jeho smrti chceli tú izbu vypratať a prerobiť a pod posteľou v prachu našli plno detských šlapají
Niektori ludia by mali prestat uzivat drogy pretoze im to neprospieva.
Deti by mohli mat izasne schopnosti keby ich rodicia nenutili orientovat sa az prilis do minulosti a buducnosti. Deti ziju v TU a TERAZ. Rodicia och ale stale upozornuju na to ako sa maju chovat co kedy ako kde robit.... tym ze odmalicka odputavaju ich pozornost od tu a teraz hrackami. Este dietatko ani poriadne nevidi a je zasypane nezmyselnymi hrackami bez akehokolvek vyznamu co vydavaju zvuky a zasa raz odputavaju dieta od sameho seba a jeho sveta. Nastastie sa to nie vsetkym rodicom podari. Zavisi aj od dietata komu sa narodi a co si sem pride prezit.
Tato tema ma zaujima, pretoze podobne prihody sa stali u mojich znamych a rada by som poznala aj ine.
Vnucka mojej znamej viackrat stala pri dverach a rozpravala sa s niekym neviditelnym. Ked sa jej pytali, s kym sa to rozprava, tak nahnevane odpovedala, ze ci ju predsa nevidia, ze sa predsa aj s nou hrava. Trvalo to asi pol roka..vtedy mala 4 roky.
karolinko- slovo "strašne" sa nemá používat pri pozitívnych veciach.. skuste-velmi dobrú auru a pod.
no a teraz k veci.. nie každý rozumie veciam okolo aury a pod. takže chápem prečo sa o tom nechcete rozprávat s ostatnými mamičkami.. ako deti tak aj zvieratá,najma psy dokázu duchov vidiet a podobne :) je to možné že deti vidia ludí z ich predosleho zivota a rodičia to nedokázu pochopit
Mne povedala jasnovidka, ze mam strasne dobru ziarivu auru a ze som strasne dobry clovek. Nechcela odo mna peniaze ani za svet. No a mne sa denne stava, ze najma take male deti, co este nerozpravaju doslova na mna zizaju. Ze aj prestanu napr. Dudlat cumel alebo sa hrat s hrackami, natahuju ku mne ruky a tak. Tie matky nechapu co sa deje a aj rozplakane cudzie dieta ked vezmem na ruky, okamzite sa ukludni. Matky sa ma pytaju ako to robim. Ja I'm len poviem, ze neviem, nechcem sto s nimi rozoberat.