Ahojte ľudkovia :)
Chcela som sa vás spýtať či je normálne že mám len 13 a to tiež nie dlho, ale strašne ma baví pool dancing (tanec pri tyči)... Som strašne hamblivá a keď mám pred niekym tancovať napríklad obyčajné tango alebo len tak si poskakovať na párty (nieže na ne chodím :D ) tak mám tému a vždy sa vyhovorím aby som nemusela. Ale po mojej návšteve a sestry priateľa mojej krstnej (teda proste jedna dospelá žena) sa ma pýtala či nechcem skúsiť pool dance... Ja som najprv nechcela ale keď som to skúsila, strašne ma to bavilo a bolo mi jedno že ne mňa pokukuje celá rodina a priatelia. Už som sa naučila základ: ako sedieť na tyči bez držania, a potom ma "tá žena" naučila takú kvázi choreografiu... Povedala že sa to volá model pose alebo také niečo... Išlo mi to a povedala že som strašne učenlivá a že ona pri prvom "stretnutí" s tyčou nevedela na ňu ani vyliezť.... A na istej stránke som čítala že to posilňuje "telo i ducha"
A teraz k mojej hlavnej otázke:
Je normálne že mám 13 a učím sa pool dance? Ak nie neviete o nejakých krúžkoch v blízkosti BA???
Ďakujem za všetky reakcie pozitívne aj negatívne, a za pravopisné chyby sa ospravedlňujem :)