Ahojte. Je mi blbé, že sa tu idem sťažovať a hovoriť súkromné veci, ale hádam je to ok ked je to takto anonymné.
Nedokážem nájsť mužský vzor.
Môj otec mamu bil a psychicky týral, sme 3 súrodenci (brat 20, ja 18, sestra 8) a nechcel ani jedného z nás, mňa najviac nie, lebo mne neprišiel ani do nemocnice, ani na krst, ani na birmovku. Ani nechcel vedieť či som chlapec alebo dievča, iba povedal "na toho parchanta nejsom zvedavý".
Dnes zarába okolo 2000 €,žije v zahraničí kde má väčšie rodinné prídavky a na mňa a na sestru dáva 300€, z čoho 200 má rodinné. Má asi nejakú chorobu, lebo je závislý od sexu a stále potrebuje meniť ženy, už ich mal nespočetne, mamu podvádzal celé manželstvo. K nám je hrozne lakomý a preratúva každú korunu, no v erotickom salone mu nevadí poriadne sa buchnúť po vačku. Moja mama mala veľmi zlú prácu, kde navolávala a nútila ľudí, aby si kúpili nejaké produkty, výplatu mala 200€, niekedy len 180€, ale ochorela vtedy kvoli tomu na žalúdok, tak dala vypoved a teraz je nezamestaná.
Môj brat to veľmi zle znášal, mal akné, za čo bol aj pravdepodobne šikanovaný, lebo stále blicoval. Potom začal šikanovať mňa a to dosť veľmi, robil peklo zo života mame aj mne. Odkedy je preč, je to ok, no prišla som na strednú a som strašne utiahnutý typ a aj ked som chudá, nie som práve v tvári modelka (ešte sa aj podobám na toho otca, čo ma najviac štve), takže ma začali niektorí pre zmenu tam šikanovať.
Vidím dnešnú dobu a vidím ako každý chlap berie ženu len ako stroj na sex. Väčšina chce len také ako im vravia "topky" alebo "luxusné", také, čo sú čo najviac odhalené alebo čo najviac sa podobajú tým z časopisov. Ostatné vníma len za nepotrebný odpad na tejto planéte. Prečo sa ľudia hodnotia len podľa vzhľadu a prečo muži nedokážu myslieť aj rozumom? Nikto sa nestará o teba ako identitu, charakter, o to, kto si. Každý vidí len hodnoty tejto doby.
Snažila som sa ten mužský vzor nájsť aj v hudbe, medzi učiteľmi, ale neuspela som, vždy ma zas sklamali.
Ďalšia vec, kt. ma trápi je, že aj ked som heterosexuálna, mám hrozný odpor k sexu a neviem si predstaviť, že by som ho niekedy s niekým mala. Neviem v čom to je, ale príde mi to ako tá najnečistejšia vec na svete. Preto sa nechcem ani nikdy vydať, ale to mame nemôžem ani povedať.
Muži, prečo vám záleží len na peniazoch, postavení a sexe?