Elektronicka cigareta

chryzantenka

ja mam od vitariana, konkretne Wiz Hybridný Vaporizér, daju sa tam kombinovat byliny a e-liquid, napln vydrzi dlho

PeterLG

Dobrý deň, jednoznačne Vám doporučujem pozrieť stránku www.vaprio.sk majú to tam pekne a prehľadne usporiadané. Elektronické cigarety pre začiatočníkov a kopu informácii v záložke Magazín. link tu: www.vaprio.sk

lukasN

Aktuálně řeším koupi nové elektronické cigarety. Docela se mi zamlouvá tato joyetechegoaio.cz už i kvůli ceně. Nemáte s tímto typem e-cigarety nějaké zkušenosti. Je prý vhodná i pro začátečníky, ale já už jsem pokročilý, tak jestli mi bude vyhovovat. Děkuji za Vaši odpověď

propyleng

Dobry den vsetkym,
No ja fajcim e-cigaretu rok a o prestani fajcit neuvazujem. Skorej sa da z nej dostat do tela viac nikotinu ako z klasickej, lebo nemate vedlajsie problemy z klasickej - oxid uholnaty a dehet. ked si nedam pozor a fajcim dlhsie, citim, ze toho nikotinu je privela. tak musim si davat pozor.
Rano, si dam klasicku a pocas dna udrzujem hladinu elektronickou. Takze tak. Majte sa pekne a nefajcite.

Sejla

No to, že e-cigy sú škodlivejšie ako klasický tabak, je hlúposť vypustená tabakovým priemyslom, lebo vďaka elektronickej rapídne klesá ich zisk, už mnohým ľuďom elektronická pomohla prestať fajčiť. Najlepšie je vyskúšať to na vlastnej koži a odpozorovať ten zdravotný progres. Vcelku rýchlo sa vytratí chronický kašeľ, zmiznú hlieny, ustúpi točenie hlavy, zlepší sa kondícia a prehĺbi sa dýchanie. Postupné znižovanie obsahu nikotínu je oveľa jednoduchšie, ako pri klasickom fajčení. Keď sa už dostaneš na beznikotínové náplne, je jednoduché prestať úplne.

m8

ja fajčim el.cigsrety vyše 2 rokov kupujem od ,,smoke different,, a naplne od liqua...som spokojna ine šmejdy som skušala tiež aj lacne napodobeniny. neoplati sa. začinala som na takychot: staršie typy smokedifferent.cz uplne v pohode, naju aj novejšie samozrejme rozne farby rozne druhy. oplatia sa tie štartovacie balenia kupit, su tam nejake zlavy.

dymič

pre shell:
:-) to je dosť " od veci" otázka... ako keby sa niekto pýtal: Ake auto si mám kupiť, jazdim 300km tyždenne?..hmm,ťažka odpoved! Navštív www.e-smokes.eu alebo hocijaky iný obchod (solidnych predajcov je dosť) pozri nejake fora ktore sa venujú tejto problematike napr www.e-cigaretafans.eu trosku postuduj. A ak si chceš dať naozaj dobre poradiť, porozprávaj sa s niekým kto e-fajčí aspon 1 rok.