chcem sa opytat na vase skusenosti s tymto liekom v boji proti uzkostiam a depresiam...docitala som sa ze je velmi dobry aj ked drahy..uz som vyskusala 2 typy liekov, aj ked som ocakavala vedlajsie ucinky ale boli ozaj priserne, nonstop uzkost od rana do vecera, tras ruk aj noh, trpnutie atd tak som ich musela bohuzial vysadit a ideme skusit nieco co skratka sadne :) ako ste reagovali na tento liek? je skutocne pravda ze terapeuticky ucinok sa dostavi uz za tyzden? vdaka
Liek Efectin - skúsenosti
Ahoj,v prvom rade chcem len podotknúť, že robiť štatisitku účinkov lieku na internete je blbosť, aspoň podľa mňa.
Pre mňa bol tento liek 1.antidepresívum a účinky mohli prísť tak do 10-14 dní. Samozrejme ako to už býva, na začiatku som nevedel čo môžem čakať a bola to už len posledná možnosť zbaviť sa neuróz a depresii.Zobudil som sa jedného dňa s čistou hlavou bez depresie,a bolo mi jasné, že účinok je tu, a že som si ani nevedel predstaviť že to takto zaberie, a čakal som všeličo, ale toto nie. Postupne depresia odišla, ale bol som strašne nervózny, tak som minimálnu dávku zvýšil na 2.stupeň a bolo všetko v pohode.
Jediný vedľajší negatívny účinok bol v tom že som mal problém s erekciou a močením, ale to sa Teba ako ženy netýka,takže je to dosť individuálne si myslím.
Podľa mňa veľmi kvalitné antidepresívum, až na to že s tým mojím vedľajším účinkom sa dalo ťažko žiť, hlavne to močenie, tak som prešiel na iné.
A darhý až tak neni, už sa vyrába aj slovenské genericum Alventa.