Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zapálená predkožka - ako dlho trvá liečba?

Príspevok v téme: Zapálená predkožka - ako dlho trvá liečba?
MINGO

Zdravím Vás...Som si pred cca. 3 týždňami všimol, že mám akúsi začerveňanú predkožku - prevažne hore pri žaludi(nie celú predkožku) tak som zašiel radšej ku kožnej lekárke a tá mi potvrdila, že to mám zapálené a tak mi dala predpísať hypermangán a a Canesten. Zajtra to bude už 7 dní čo to používam a priznám sa zrejme som čakal, že to prejde rýchlejšie. Je tam už vidieť zmena, proste predkožka vyzerá lepšie, niekde už zápal nie je, ale no som z toho dosť mimo celkovo, že čo mám a nie je mi to vôbec príjemné.
Prosím vás, ak ste to niekto mali, ako dlho trvalo kým vám ten zápal prešiel? A ak ste používali hypermangán tak ako dlho ste sa v ňom kúpali. A keď si to potriem Canestenom tak proste potom žalud schovám - proste predkožku uvoľním.

Našťastie inak akože vôbec nič necítim, ani ma to nijako nepáli, neštípe(neviem či je to dobre alebo nie) či už keď sa kúpem s tým hypermangánom alebo triem si to s Canestenom...

Ďakujem popredu za akúkoľvek radu.

MINGO

Čaute, mne dala kožná na to Pimafukort a liek Fluco Sandoz....Prešlo ma to, lenže sa mi to ako keby vždy vráti, keď si ho vyhoním...Nechápem tomu...

Tristan

Caute,

mame rovnaky problem:) mne to začalo po tom, ako som dobral antibiotika na zapal dutin - následok: plesen, kvasinky na predkožke!
Tiez mi trvalo kym som sa s tym dopracoval ku kožnej a maval jej vtakom pred očami, ale čo uz:)..liečilo sa to, zhruba asi 2 tyzdne, najskôr gencianom (fialova tinktura) a potom kremom Clotrimazolum. Bolo to potom celkom ok, ale stale mi na tom nieco vadilo, proste ako keby to nebolo uplne "do hlbky" vyliečené,....ved aj,..kozna sa vyjadrila, ze sa to moze vraciat......
Sexualna dieta to bolo akoze samozrejma vec, pri takychto problemoch sa mi ani nepostavi pri zene, lebo psychika je silnejsia.........
...no prisiel dalsi problem: priskrtena hyperplazma, takze operacia, dali do mna aj antibiotika...a zacalo to znovu,...teda nie hned samo od seba...ale po masturbacii sa mi predkozka zapalovala, sčervenala, opuchla.....tieto priznaky odzneli za cca 3 dni, lenze potom pri dalsej masturbacii to isté ..(honim si trochu dlhsie a zdrziavam ejakulat lebo si to chcem trochu uzit , kedze sex nehrozi:(...:D)....takze silnejsie mechanické "trýznenie" predkozky a uz bolo zle.........ale za normalnych okolností (teda pred preblomom s predkozkou) som si mohol honit od rana do vecera a nic sa jej nestalo......takze zase kožná, gencian, krem Pimafucort - tento je dobry, zaberá , a doliecovat Clotrimazolumom.....teraz som v štadiu toho doliečovania.

Pytam sa kožnej, ze co ak sa mi to po masturbacii alebo pohlavnom styku vráti...?..ona na to, ze mam sa spravat tak, aby sa to nevratilo....musel som si kusnut do jazyka, aby som jej daco nepovedal na rozum:)
Proste ja sa teraz bojim honit, nie to este mat sex:(.....no ale raz to musim prekonat, tak uvidime:)

Zabudol som,...kozna spravila výter a nalez bol nejaky Staphylococ..

MINGO
ten hypermangan som mal aj ja odporuceny, ale nemal som vtedy prachy pri sebe,...co to stojí?

Armando

Človeče ja mam to iste, už to mama takmer mesiac, zapalena predkožka a takmer polka žaluďa,hambym sa s tím niekam isť , tak si to liečim s canestenom, tak jak vravyš, badať menšie zmení ale nie je to OK, Zistil som že keď som spotený tak vtedy sa mi to vracia.Momentálne mam aj sexuálnu diétu, ale už to dlho ne môžem skrývať,
manželka ma bude podozrievať.
Ak by si niečo nove vedel, odpíš..
Vďaka.