Chcem si niečo spraviť ale neviem prečo

Príspevok v téme: Chcem si niečo spraviť ale neviem prečo
NNechapem

Zdravím. Mám taký menší problém. Posledné týždne mám hrozné nutkanie si nejak naozaj ublížiť. Neviem prečo. Navštevujem psychologičku lebo mám ppp a úzkosti. (No lieky neberiem zatiaľ to viem a snažím sa nejak dať dokopy bez nich aj ked je to trochu tažké )
Ale za ten čas čo ma otravujú také myšlienky typu ze si nieco chcem spraviť som začala premýšľať aj o samovražde. Ale vobec neviem prečo. Je mi len nejak na nič. Aj som si porezala celé brucho lebo ..ani neviem prečo. Nejak som mala nutkanie to spraviť. Zľakla som sa toho, a povedala som psychologicke ze som to spravila a všetky žiletky som jej dala ale ked sa ma pýtala nevedela som jej presne povedat preco som to spravila. Aj dnes mi behá po rozume ze si nieco spravím ale nerozumiem kvoli čomu. Len mám \"chuť\" alebo skor nejaké nutkanie si niečo spraviť...niečo veľmi zlé.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Som zo seba dosť zmätená v poslednom čase. Aj zo všetkého naokolo. Neviete náhodou čo to može byť alebo čo to znamená? Za hocijaký názor vopred ďakujem.

Larissa

Ahoj. Tiez mam taketo myslienky, uz dva tyzdne, a z vlastnej skusenosti mam tusaka, ze sa to bude len zhorsovat. Suhlasim so zewou, ze treba rozhodne zacat riesit problem s psychiatrom. Co vies, mozno sa uvidime v Pezinku ;)

zewa

To su obsedantne myslienky.
Na tvojom mieste by som to riesila aj s podporou liekov.
Je ale dobre, ze to riesis aj cestou terapie.
Ak budes mat strach a obrovske nutkanie si ublizit, zavolaj si zachranku a nechaj sa hospitalizovat. No toho psychiatra by som zacala bezodkladne riesit.