Prosim Vás, môjmu otcovi bola diagnostikovaná rakovina v \"bruchu\". Po neskpočetných vyšetreniach CT, RTG, MAGN., rôznych častí tela, hospitalizáciach v Ľubovnianskej nemocnici po rôznych oddeleniach neurologia, interne 2x, xy terapiach a liečbe xy liekmi, ktoré sa ťahajú už od apríľa 2014 stále nevieme presnu diagnozu. Onkologička nám povedala, že bola potvrdena rakovina ale ešte stále nevie kde presne. D37.70 nador s neurčitým ale neznámym správanim - pankreas... nasadené Kreon 10000, Palladone-SR 8mg + Palladone-SR 4mg, Spironalakton, Pantoprazol.
Už sme z toho zúfalí, otec slabne už je iba kosť a koža, ani sa neprejde strasne zoslabol, skoro nič neje trocha na 2,3 lyžičky a viac nič. Má stále vodu v bruchu, ktorá mu už ide aj cez ústa, tak ked niečo vypije stáva sa často že to hned vyvracia.
11.8. mám isť na odber + CEA, CA 19-9, CA125, Fe, INR, APTT
Podľa PET/CT event. zvažim chir. konzultáciu ohľadne operacie
Inak podľa plánu 13.8. biopsia v Ružomberku
Otec posledných 3 dni psychicky odchádza, oči ma nepritomne, ma vidiny, páli ho ked hocičo zje resp. vypije, rozpráva z cesty .... strašné.
Už neviem čo máme robiť, pýtali sme sa onkologičky či nemôže isť vybrať tu vodu aby mu nešla von, tak že máme počkať do pondelka .... a tiež či nemôže zmeniť Palladone kedže ma všetky nežiaduce účinky ktoré sú popísané v prib.letáku .. tak povedala že nie, strava môže jesť všetko ....
V prílohe Vám posielam lek. správu od oknologičky.
Neviete niečo poradiť ine oddelenie, postup alebo hocičo čo by pomoholo???
Dakujem veľmi pekne.