Svrbenie - genitálie

Príspevok v téme: Svrbenie - genitálie
Bublina46738

Už niekoľko dní pociťujem silné svrbenie v okolí klitorisu a malých pyskov. Keď chodím - hýbem sa je to neznesiteľné svrbenie až bolestivé. Keď sedím v tureckom sede, svrbenie necítim. Taktiež, pri vykonávaní malej potreby to necítiť skoro vôbec.

Všetko začalo, keď sa mi objavili vyrážky (od komára) na ruchách a nohách. Svrbenie vyrážok som potačila krémom Aloe vera a medzitým prišlo svrbenie tam dole.

Pohlavný styk som nemala, takže prenosné choroby neprichádzajú v úvahu.

Sprchujem sa dosť často a na telo používam tekuté mydlo, pred tým som s ním problem nemala, tak si nemyslim, že to môže byť tým.

Pri vchode do pošvy som si všimla niečo ako výtok ale bolo to úplne maličké a biele, bez zápachu...

Gynekologická prehliadka v najbližšom čase neprichádza do úvahy...

Stretol sa tu niekto s takýmto prípadom? Ak áno prosím vás dajte mi vedieť poprípade čo to je a ako by sa to dalo redukovať...ďakujem.

Bublina46738

Prešlo to! Nepotrebovala som žiaden krém...Skúsila som ocot, pretože som niekde čítala , že pomáha...potom svrbelo ešte také 2 dni..tak som to nechala tak a umývala som sa tam keď ma to začalo svrbieť.
Už nesvrbí..Chvála Bohu :))

Blondula

ani ja nechodim po kupaliskach.som po operacii,pohlavny styk som nemala ani nepamätam a vcera mi lekarka povedala,ze je zase leto,je toho kopec...

Bublina46738

Blondula : Odkiaľ by som do dostala to netuším. Nechodím na žiadne kúpaliská.
Nezdržiavam sa vo vlhkých prostrediach a ani na slnku. Divné, že za 19 rokov sa mi nič také nestalo..až teraz..:/