Dobrý deň prajem , mám 17 rokov a mam priatelku má tiež 17 ,chodime spolu už dlhšie a sme presvedčený že sme si tí pravý takže chceme spolu sex,, avšak priatelka sa toho bojí kedže sme neskuseny a ideme to robiť prvy krat.. boji sa že ju to bude bolieť ale hlavne sa boji toho že sa to može zaseknuť ... že vraj ma kamaratku a im sa stalo že sa zasekli ... musela prísť sanitka a oddeliť ich ... že vraj to bolo tým že su neskuseny ... čim možem zabraniť tomuto zaseknutiu a ako sa mu mame vyvarovať ?? može zato nespravna poloha ? alebo aka poloha je najbezpčnejšia a pri prvom sexe bude bolieť čo najmenej ?? vopred DAKUJEM za odpoved
Obavy zo sexu
Ach jaj toto su za rady. Sami puritan a nic co by pomohlo.
1. Musite to vazne chciet obaja.(Vek nerozhoduje je 21. a nie 17. storocie)
2. Odporucam kondom. (Nekupuj za kazdu cenu najtensi, zvykne sa pretrhnut. Kondom z lidlu som este neroztrhol.)
3. Mozno by pomohol aj lubrigant. (najlepsie na baze vody)
4. Poloha je skoro jedno, ale misionarom nic nepokazite.
5. Zenu potreba dobre pripravit. Cize daka ta romantika, laskanie, hladkanie atd. U zeny je sex hlavne v hlave. Takze je dolezite aby sa citila prijemne a uvolnene. Urcite ju do toho netlac. AK bude dobre pripravena urcite ju to bude aj menej boliet.
6. Co sa bolesti tyka. Niektoru to boli viac a niektora ani nevie. Kazdopadne ziadna s toho este neumrela je to normalna sucast zivota.
7. Zaseknutie. Skor mi to pride ako fama nez skutocnost. Nikdy som to nezazil a ani nepoznam nikoho kto by to zazil. Kazdopadne ked je dobre naladena a uvolnena nieje dovod aby sa take daco stalo. Ved skus ked mas dobre navlhcenu ruku. (napr. lubrigantom) Stlacit tak penis, ze ho nevitiahnes zo zovretia.
ak si myslíš, že ste pre seba praví, tak sa vezmite
pokiaľ chcete sex, ale svadbu ešte nie, tak ešte nie ste presvedčení, že ste pre seba tí praví
mať sex ako teenager je predčasné
vydrží vaša láska, kým budete dospelí, kým budete mať takých 25 rokov?
lebo vtedy už človek dokáže reálnejšie zhodnotiť a povedať - ty si pre mňa pravý/pravá. Už niečo zažil, skúsil, zistil, o čom je život. Teenager pri všetkej úcte, je ešte dieťa a často považuje za lásku niečo, čo je len zaľúbenosťou a v sexe vidí príležitosť zažiť niečo nové a nie, ako by to malo byť, ponúknuť seba druhej osobe - a to navždy.
Dalsi co nevie co zosebou, ja to mam este lepsie zadny sex mi nehrozi a zadne dievca nemam tak taketo kraviny ja neriesim. Ozeries sa a strach mat nebudes klasika mladez.
V prvom rade musíte obaja chcieť ten sex. Vtedy budete obaja na to pripravení. Prvý sex môže, ale aj nemusí bolieť. Čo sa týka polôh, tak klasika nič nepokazí.