Ked chalan povie o babe ze je pekna tak sa mu paci?? Je tam 10 rokov velkovy rozduel asi takze neviem pri tomto pripade..
Pacim sa mu?
Ked povie: "Ta sa mi paci.", znamena to, ze sa mu dotycna paci. Ked povie: "Ta je pekna", znamena to, ze dotycna je podla neho pekna, co znamena, ze sa mu zda pekna, povazuje ju za peknu, teda, ze sa mu paci. ALe na tvojom mieste by som oslovil este jazykovedny ustav a odbornikov filologickeho a filozofickeho rangu. ALebo si zavolaj do jazykoveho okienka, co bezi v nejakom radiu, aby si mala o com premyslat.
akože veď keď si rozumejuu na čom inom záleží? a to že sa opýtala neznamená hneď že s ním chodí..
Ty si malé decko, nevymýšľaj s 20 ročnými :D :D
bukový dub a to som sa neskor dozvedela ze kolko má rokov.. preto som tam dala ze asi 10 rokov rozdiel vekový.. :)
bukový dub to som naschvál povedala tak .. ale newadí ... a ja mu nič nerobím :)
nieco medzi 14-15 ? =DD 10 rocny rozdiel...=D uc sa radsej matiku a nechaj nevyspelych dvadsiatnikov na pokoji
tak ja mám nieco medzi 14 a 15 a on 22
ano, znamena to, ze sa mu paci vo vyzname, ze je pekna (teda pokial jej iba nechcel zdvihnut sebavedomie, ci vylepsit naladu). ale uz to nemusi automaticky znamenat, ze ma zaujem o vztah. ak sa pytas na to.
Ahoj a kolko ma rokov ten chalan?