Ahojte mám 16 rokov na tváry asi 4-5 vyrážok no po celej tváry samé flaky !!! JA už neviem čo s tým používam hlbkovo čistiaci gél na vyčistenie pleti a krém a zničenie tvorby akné od BALEY používam to asi 4 deň zatial žiadnu zmenu nevidím iba stále mastnú pleť. Všade možne čítam fóra o tom čo je dobré niekto radí drahé 20 eurové krémy niekto citrón (ktorý mne iba viac sčervená pokožku aj po zriedení s vodou) niekto zase med so škoricou kde nevidím žiadne badateľné zmeny. Niekto zinkovú masť no tú som zatiaľ neskúšal ale čítal som že strašne vysušuje že sa z nej až človek šúpe. Teraz som si objednal kúru čajovú proti akné že to skúsim liečiť zvnútra i ked si myslím že flaky po akné nezmiznú z vnútra ale zvonka. PROSÍM POMOC ! CHCEM SA DO PRÁZDNIN TOHO ZBAVIŤ! ĎAKUJEM ZA VŠETKY UŽITOČNÉ RADY
Flaky po akné
Ahoj .... mám ten istý problém ... začala som používať od BIODERMY sérum chemický peeling stojí cca14€ a pomáhato dávaš si to každý druhý večer na vyčistenu pleť a ráno umyješ ... a daľej som začala používať na čistenie víno biele víno TOKAJ predtým som skúšala rôzne vína ale jedine toto mi pomáha ... mala som akne na hrudi a do 3dní skoro vôbec nemám nič .... a ak máš také fľaky ako keby jazvy veľmi dobrá je ichtiolova masť ...... tak verím že ti pomôžem :) veľa štastia ;)