Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlásky

slnecnica

Prvy/druhy raz po umyti je presne ako na obrazku a vydrzi mi taká veľmi dlho-a to si vlasy umyvam kazdy den...znova si farbím nie preto, ze by som ju mala už prašivú, ale kvôli kusu odrastených vlasov. Je k nej aj kondicioner ci maska, ktorá takisto vydrží veľmi dlho. Fakt som spokojná, vyskúšaj.
A zaleží aj na tom, akú máš farbu vlasov, ja som na ňu prechádzala z vlasov farbených na medový blond

hfcbhd

ja som mala spinavo blond svoje vlasy a pouzivala som turo farbu a vyzerala donre akurat chytala dost do cervenorysava az postupne sa vymyla na taku ako je na obrazku ale to uz som mala odrastne korienky. ak mas teraz cerveno rysave vlasy ta farba ti chyti na tmavsie viac na cerveno nez rysavo

Forci

Tak to som rada, že si s ňou spokojná a vymýva sa ti rýchlo? A vyzerá aspoň podobne ako na obrázku, ktorý som dala ako prvý? :)

Agnes998

Zalezi od toho, ake vlasy mas teraz, na tmave chyti kazda farba inak ako na svetle. S tymto chod ku kadernicke, ta by ti mala vediet poradit.

Blondula

mne ta farba pride ako keby je uz 100 krat vymyta :O ja som sice experimenty nikdy nerobila,od malicka som len blond,ale ak nemas velky farebny rozdiel,mala by stacit aj farba z drogerie.teraz ich je strasne vela,ja som bola roky verna najprv palette a neskor zase loreal...