Milí muži, nasledujúce riadky budú nevhodné pre Vás, môžu sa v nich ukrývať urážky alebo škaredé pomenovania a navyše pohľad nízko sebavedomého človeka. Preto dopredu upozorňujem, že Vás nechcem nijako zraniť, vyvyšovať sa, ani ublížiť, mám vás rada :)
Ale nejakým spôsobom nedokážem mať s vami vzťah. Je pravda, že tie najlepšie mužské vzory sa mi v živote vyhýbali, nehovorím o partneroch, ale celkovo rodina, priatelia, blízky.
Preto si myslím, že práve to bude ten dôvod. Ako som šla do puberty, dnes mám 18 rokov, všetko bolo v poriadku, ale v 15 tich mi niečo v hlave preskočilo a ja sa neznášam. Vadí mi že som považovaná za ženu, proste mi to vadí, ako žijúca a cítiaca bytosť, neviem sa s tým zmieriť. Aj keby som veľmi chcela. Viem,že na svete je veľa neprávnosti a tak, ale ak je niečo sexuálneho charakteru, tak je to pre mňa to najhoršie, ide najviac o ľudskú dôstojnosť, a ja som už v takom štádiu, že nemám sebavedomie. Viem, že to tak nie je, ale strašne si vadím, keď sa pozriem na moje telo cítim sa ako sexuálny otrok. Prečo vlastne? Lebo tu vždy budú ľudia, muži, ktorí ma tak budú brať. Tým, že mám 18 som ešte dieťa, ďalej som žena, takže ma nik neberie vážne, som už radšej ticho, nejdem sa radšej rozprávať o plnohodnotných veciach, lebo jaj som tá posledná, kto by si moju osobu s nimi spojil..
O chvíľu to už nevdrží ani môj žalúdok a začnem s toho normalne fyzicky vracat