Ahojte, som čerstvá vodička. Zvažujem kúpu auta, na začiatok, nič nové to určite nebude, nemôžem si to dovoliť, hovorím o čiastke tak do 1000 eur. Rozmýšlam nad VW Polo, Fiatom alebo Opelom, ... potrebujem to na kratšie prepravy, tak do 90 km ... hľadám niečo s malou spotrebou a súčasne spoľahlivosťou, poprípadne s lacnejšími náhradnými dielmi .. vie mi niekto vyjadriť svoj názor a postoj celkovo k tomuto problému ?
Aké auto je vhodné pre začiatočníka
Tiež odporúčam pozrieť na AAA auto, tam si vyberieš, prípadne ak máš v blískosti pobočku, najlepšie je sa na tom aute previesť a vyskúšať, či Ti bude vyhovovať. Za mna určite odporúčam fabiu :) lacné a dostupné náhradné diely, nizka spotreba a aj velkosť by Ti mohla vyhovovať
Ahoj, odporúčam detské autíčko
www.autapredeti.sk
alebo odrážadlo, majú široký sortiment
díky, asi tam predsalen zájdem osobne :-)
tak si to pozri na aaaauto.sk nemas nic jednoduchsie. podla filtra si tam natukas co vsetko chces mat v aute a hotovo. Zoradis podla ceny :-) pripadne na pobocku osobne
Tiež som začiatočník a popravde autám moc nerozumiem. Pozerám si škodovky najčastejšie. Ale ťažko povedať, nemá mi moc kto poradiť v tomto :/
1996 ci 1999? take rachotiny stare neber, ved to viac bude stat v servise ako s tym jazdit na cestach
Ďakujem za rady, a mala by som otázočku, neviete niekto ako je spotrebovo ročník 1996 oproti 1999 ??
najprv sa treba naucit na manualnej, obzvlast to plati pre cerstvych zaciatocnikov
vyber si benzinak, malych rozmerov, motor do 1,2 litra postaci
uprednostnila by som nemcov alebo japoncov
čerstvým vodičom je najlepšie auto s automatickou prevodovkou ...odporúčam !!!
tí čo vyskúšali by už nemenili a všimni si, že všetci bohatší ľudia majú už len také autá.
Teraz očakávam protiklady od manuálnych prevoďákov :) ale mňa nepresvedčí nikto !!
nemusíš radiť, z kopca sa neskotúľaš, pohoda, kľud !!