Ahoj, chcel by som Vas poprosit o Vas nazor, pripadne radu. Mam s priatelkou 4 rocny vztah. Mame sa obaja velmi radi a planujeme spolu buducnost. Pred polrokom odisla za pracou do zahranicia. Sme v neustalom kontakte a vzdy sa uprimne bavime o vsetkom. Po istej dobe dobe sa mi priznala ze zacala udrzovat intimny vztah z istym starsim chalanom a ze sa jedna len o tu sexualnu stranku a nic viac s nim nechce mat. V tomto smere ked bola doma nam to trochu skripalo nakolko som mal iste zdravitne problemy a takto sme sa zblizovali malo. Nebrali sme to ako problem a naopak nas vztah to posilnilo a bola mi velkou oporou v najhorsich chvilach. Zdoveruje sa mi ako si chce este v zivote aj trochu uzit, posiela mi fotky v roznych erotickych obleckoch. A na znamom erotickom web portali anonymne zverejnuje svoje fotografie a v osobnom popise uvadza ze ma v oblube praktiky co predtym odcudzovala (nejedna sa o nejaku ponuku sluzieb len sa rada ukazuje) Viem co si teraz poniektory o nej pomyslite a o tom ako sa mam zachovat, ale tu je jedna vec s ktorej som prekvapeny najviac, a to zo seba sameho, nakolko ma toto vsetko ma nastvat a tak je to asi spravne, ale napriek tomu ma to naopak vzrusuje a mam na nu vecsiu chut sj napriek tomu ze udrzuje intimny pomer aj z niekym inym. Ked pride na nastevu domov nejdeme sa od seba odtrhnut. Prosim neocudujte ma teraz ako nejakeho uchylaka alebo naivneho chudaka. Som normalny chalan a sam som prekvapeny zo svojej reakcie. Viem ze to je chore udrzovat takyto vztah nadalej, ale nechcem ho zas ukoncit lebo koli tomu co ma vzrusuje i ked zdravy rozum vravi ine preto ma to trapi.
Uprimna nevera
Myslíš si, že je dobré postaviť vzťah na vzrušení? Teraz ťa vzrušuje priateľka, neskôr môže iná. Budeš kvôli tomu behať zo "vzťahu" do "vzťahu"? Dávam slovo vzťah do úvodzoviek, lebo to nie je vzťah. Preto sa nehneváš na priateľku, lebo si ovplyvnený vlastnou žiadostivosťou. Vzrušuje ťa, čo robí a preto to nechávaš tak. Ale to, čo robí v skutočnosti podkopáva váš vzťah. Ak budete takto pokračovať - ona v tom, čo robí a ty v súhlase s tým, čo robí - nakoniec sa váš vzťah úplne zrúti.
"Mame sa obaja velmi radi a planujeme spolu buducnost."
Láska vyzerá trochu inak. Ako môže niekto milovať, keď nemá problém vyspať sa s iným? Prečo má priateľka takú potrebu sa odhaľovať a zverejňovať svoje fotky a písať o takých veciach? Ak by našla naplnenie vo vzťahu s tebou, nerobila by to. Zdá sa, že hľadá sama seba a je oklamaná týmto svetom, že byť sexi a zvodná pre všetkých mužov je tým naj cieľom pre ženu. Takto však dlhodobý a napĺňajúci vzťah nenájde..
keď ta to vzrušuje...mate sa radi...a vyhovuje Vám to tak prečo nie keď s tým ste obaja spokojni
nie nie si uchylak je veľa chlapov ktorých vzrušuje predstava ako ich partnerka má styk s inym, len si daj pozor aby to tak naozaj brala že len na jeden ucel a neskončilo to inak
Požiadal si o názor, tu je môj: s tou slečnou to ukonči, to nemá cenu, to sa len bude motať len o sexuálnych pudoch... na tom reálny vzťah nevybuduješ...