Potlačenie emócii a citov

Genius

(V prezývke nejde použiť diakritika)

Existuje veľa metód. Podobné je to aj s únavou. Ak si unavená , ospalá , preležíš polku dňa , nič sa ti nechce , pôjdeš spať ? Rozhodne nie.
Na sebe som si všimol že je nutné si zacvičiť , kludne aj doma. Laxedy , kliky , stínové cvičenie to je jedno. Hneď únava prejde aspoň tak to platí u mňa.
Tým chcem pochopiteľne povedať tak je to aj so zabudnutím jednostrannej lásky. Potrebuješ vykonávať niečo iné aby si myslela na niečo iné. V tomto príklade treba byť aktívny , pohybovať sa.

Ľudia si lenivý , nič sa im nechce. Potrebujú motivátorov , koučov , iných ľudí na to...čo je úplný nezmysel. Ak niečo chceš celý vesmír sa spojí aby si toho dosiahol....tým je myslený tvoj vesmír v hlave.
Pri cvičení si všimneš zmeny progresu , čo zapričiní zvýšenie sebavedomia a o tom to celé je.

S pozdravom okoloidúci návštevník. :)

PeterManHC

nase mnohe lasky nie su viac iba ziadostivost, ziadostivost po krase. ziadostivost po sexe, po vlastneni. ked ziadostivost je chtivost ktora chce iba brat ako ti ma zivot nieco naspat dat. laska je vsak o davani. preto skus svoju ziadostivost zamenit za nieco co by si druhemu chcel dat. a tak by mohla postpne aj tvoja ziadostivost a snou spojena bolest pomaly odist. Pacis sa mi je dalko krajsie ako chcem ta

Amadea

Ahoj anonym12345, neopätovaná láska je fakt bolestivá...hm.. ja osobne som dosť vyhranená voči akýmkoľvek liekom...skôr to zhoršia stav, aj antidepresíva účinkujú tak, ako očkovanie...že ti najprv vyvolajú depresívnu fázu a až po istom čase začnú účinkovať ako kvázi protiliek na tieto stavy, potlačia emočné prežívanie, no budeš sa cítiť prázdno....neviem, či je to dvakrát výhra teda....čo myslíš ty? čo by tebe samému mohlo najlepšie pomôcť v tejto situácii?

pytu

Rada jednoducha ale tazsie realizovatelna. Nadhlad. Ak budes mat pocit smutku alebo niecoho podobneho, ustup a pozri sa na to z nadhladom ako je ten tvoj pocit opodstatneny. Povedz si argumenty a hlavne im uver a zapamataj si ich. Po chvile treningu to dokazes.

_meno

Ahoj anonym12345

Môžeš si vyskúať potlačáť život (svoj alebo hocičo iné) a uvidíš aká bude spatná vazba.
Vyskusaj si aj viac zle robit, uvidis kam to smeruje.

Raz sa pohar trpezlivosti naplni a zivot ti uz nedovoli ho dalej potlacat, a vybuchnes ... atd atd atd tento cyklus (potlacenie, vybuch) sa bude opakovat, naberat na intenzite.

Mozes si vyskusat aj potom naopak prejavovat zivot - to sa robi tak, ze vsetko co citis a myslis (cely vnutory svet) budes prejavovat, akoby pretane existovat vonkajsi svet a vnutorny, ale bude len jeden svet, vonkajsi. (nebude vznikat ze nieco sa ti paci a nechas si to pre seba, alebo nieco sa ti nepaci a nechas si to pre seba - budes prejavovat vsetko : )

Prejavovanie je vlastne zitie.

Toto ti prinesie mnoho radosti, zabavy, stastia , cely zivot jednoducho :) Vela stastia zabavy a stastne sviatky ti prajem anonym12345 a vsetko prejav rozumne :)

lucia238

uplne normalna rekacia , kazdy clovek si tym presiel, po par dnoch to prejde, po par tyzdnoch budes v pohode, hlavne nesed doma, nebud sam.