Podvodny prepis vsetkeho majetku

Príspevok v téme: Podvodny prepis vsetkeho majetku
povod...

Dobry deň. Sme traja vlastníci ako RD, záhrady, hospodár.budovy...Jedna sestra bez nášho vedomia si prepisala tento majetok iba na seba. Viac poradcov mi povedalo, že to nieje možné bez nás. Ale je to možné. Dal som si do google: podvodny prepis bytu.
Tu sú aj návody, ako sa to roby a koľko ľudí prišli o byt, alebo RD Aj ČR sú takyto špekulanti a podvodníci.
Policia ? To je váš problém, sami sa dohodnite na rozdelení domu. A čo sa týka krádeží, policia mi povedala, sestra povedala, že nič vám neukradla. Jednalo sa peniaze v hotovosti, aj iné veci npr. starožitnosti nad 100 r. veľmi zachovale. Keby boli policajti aspoň povedali, že prešli detektorom lži, kde sa nepreukázalo, že nekradla, ešte ako tak by som to prijal. Ale jednoducho, povedala, že nič vám neukradla. Evidentne bola to ona, čo kradla.
Ani policia nekoná, ani súd to neberie vážne.
Obrátit sa na ombudcmanku ľudských prav, alebo na Generálnu prokuratúru? Nejde mi do hlavy, ako sa vyšetruje na Slovensku. Je to aj v iných štátoch ?
Prosím poraďte čo robiť. Ďakujem pekne.

dalsi

Podaj tresnte oznamenie na neznameho pachatela a trvaj na nom. Na zaklade coho policia dosla k zaveru, ze sa nic nestalo ?

Na zaklade coho sa uskutocnil prepis nehnutelnosti, ked sa to moze len darovanim, kupnou zmluvou ?