Lekárska fakulta 1. ročník

Príspevok v téme: Lekárska fakulta 1. ročník
pali33

V septembri nastupujem do 1. ročníka na LFUK a som dost frustrovany nedostatkom informacii o samotnom studiu, t.j. zoznam skúšok v prvom ročníku a taktiež by mi pomohlo keby mi niekto vedel poradit so studijnou literatúrou aké knihy treba hned v prvom rocniku atd. pretoze oficialna stranka UK sa mi zda neprehladna

Marek_Fajd

Nela, prosím ťa staraj sa o seba a nekecaj do LF UK.
Je to normálne, že každý normálny človek sa informuje o tom čo ho čaká.
Áno, niekedy na stránke fakulty existoval študijný plán, ktorý si môžeš pozrieť a tam sa všetko dozvieš. Neviem či to ešte existuje, ale ak nie tak mi daj mail a ja ti naň pošlem.

VilsaVilsa

Tak tak, neries hluposti, tes sa do skoly, vseeetko vam povedia na zapise, medzi spoluziakmi sa dozvies, plus urcite mate/budete mat rocnikovu skupinu na fb, kde si budete vymienat kolegialne info o skuskach, knihach, testoch. ekupuj nic teraz, lebo naozaj dostanes skoro vsetko z kniznice, zbytocne vyhodis peniaze. Aj anatomia je bud Mraz al Cihak, neries to teraz, potom si vyberies ktoru si budes chciet kupit ;)

Nela41

Ako ja nechápem na čo ti to je :D
Nikto z nás to nikdy nepotreboval žiadny súpis omg..
všetko sa dozvieš v správny čas na správnom mieste

pali33

Aha dakujem,ja nastupujem na VL, pocul som ze v prvom rocniku sa oplatia zakupit najmä ucebnice anatomie od Mraza a zo zvyskom knih treba pockat, ale este by som sa chcel opytat ci existuje nejaky zoznam vsetkych zapoctov a skusok pre jednotlive rocniky

Alexandra_K

Ahoj,
záleží na tom na aký odbor nastupuješ, lebo VL a ZL majú rozdielne študijné programy a tým pádom aj študijnú literatúru.
Ja som na VL a čo sa týka skúšok, tak v 1. ročníku v ZS ťa čaká latinčina, čo nie je veľký problém a biofyzika, ktorá ti dá kus aj zabrať.
Literatúru zatiaľ nerieš, lebo v knižnici dostaneš väčšinu kníh, ktoré potrebuješ a ostatné si dokúpiš od starších začiatkom semestra, alebo v skriptárni.