Veľké vďaka pre tých ktorí si to prečítajú!
Takže momentálne chodím ešte na základnú školu a vravíte si že mám na premýšľanie dobudúcnosti ešte veľa času. Vôbec to tak nie je! Tento rok budeme začínať písať prihlášky na stredné školy...
Uvažovala som na mnohými profesiami a hlavne tie ktoré by ma aj bavili a samozrejme aby som sa vedela potom zabezpečiť. Pochybujem že niekde na slovensku by hladali profecie ktoré by som chcela robiť, keďže nezamestnanosť je stále vyššia.
Chcela som mať niečo, kde by som si zarobila dosť na do, aby som do 1 roka až 2 zarobila na cestu do zahraničia. Mám veľké plány ohľadom.. no.. to nechcem ešte hovoriť aby som to nezakríkla :) Každopádne som chcela ísť na filmovú školu či ako sa to volá, nehorázne by som chcela natáčať horory, aťď...
Hej, každý si povie aké detské úvahy a kam by som to asi tak dotiahla... Nemálo študentom sa porarilo presláviť vďaka hororu kde im stačilo 116$ :)
Ale neviem sa proste rozhodnúť či na filmovú alebo zubárka.. haha, teraz sa začnite smiať aké odlišné témy.. ale zase musíte si priznať, na filmovom budem mať skúsenosti, na zubárke si zarobím.. veď ako by som s filmami zarobila na cestu do zahraničia?
Takže rozmýšlam nad týmto... známky som si dosť zlepšíla, nemala som žiadne trojky 1,2. Tento rok sa zamozrejme viac posnažím aby som mala čo najlepšie a dostala sa na tú školu :)
Ak by sa mi to podarilo, samozrejme si zoberiem niekoho zo sebou a uvidíme :) Bol to môj sen takže mi ho prosím vás neničte, chcem to vyskúšať, možno sa mi to podarí ako aj iným..:) samozrejme toto dokázať je 1 ku 1,000,000 ale začínam mať vytrvalosť :)
Dúfam že si to niekto prečíta, poprípadne váš názor akú profesiu robiť a vynechať... názor na to, čo som tu písala.. bola by som veľmi vďačná :)...