zdravicko, skusim sem napisat jeden moj zazitok, plus mam otazocku...celkom ma zaujimaju vase nazory..
zacnem teda otazkou...muzsky sekret, ktory sa vylucuje penisom, pri navale vzrusenia, emocii a pod. je mozne ze pri kontakte s posvou dojde k oplodneniu, resp. co ten sekret vlastne je? su pri tomto vylucovani pritomne spermie?
Prejdem k zazitku...este som nespal (nemal styk so zenou), donedavna. Mam 24 rokov, pomerne dost...a doposial som kladol doraz na vydrz.. stale som si vsugerovaval nezmysly do hlavy typu, ze vydrz je podstatna...resp. bal sa toho, ze po zasunuti sa spravim po par pohyboch.
Prislo teda k´dlho ocakavanemu prvemu styku - aktu, po par minutach dovolim si povedat ze serioznej predohry, vratane lizania partnerkineho klitorisu mi v situacii, ked som chcel nastrcit prezervativ nechcel stat...aj ked som robil co som mohol...nic. vzdali sme to. Na druhy den vecer, podobny scenar, ...tento krat mi stal, ale nie a nie sa urobit...neuveritelne. dokonca, mi prestal po par minutach intenzivneho styku stat...a zenu to uz prestalo bavit..
Mozno trapas, mozno komedia...amaterstvo :) zial...nejake nazory/rady? privitam..