Astma - trvale poskodenie stien priedusiek

Príspevok v téme: Astma - trvale poskodenie stien priedusiek
Dagmar1111

Zdravim RNG, prosim Vas o radu....uz par rokov, co mi zistili lahsiu formu astmy. Lieky neuzivam, no posledne 2 tyzdne - zhorsenie stavu: stazene dychanie, tlak na hrudi, citim hlieny v hrdle, ale nesoplim ani ine alerg. prejavy, dnes som bola u lekarky, predpisala mi kortik. sprej, budem ho asi musiet uzivat aspon kym mi nepolavia akutne priznaky, potom chcem vysadit.....doktorka ma varovala, ze ak to nebudem dlhodobo uzivat, zhrubnu mi steny v prieduskach a potom mi uz nepomozu ani kortikosteroidy ani nic ine. Myslite, ze sa tomu trvalemu poskodeniu stien priedusiek vyhnem pomocou tych alter. liekov, ktore uvadzate v prispevkoch? Chcem zacat brat:
-Doctor-s-Best-Ultra-Cordyceps-
-probiotika
-oreganovy olej Candimis (uzivat vnnutore, alebo robit aj preplachy?)
- co potrebujem na utlmenie alerg. reakcii? Betagluk.?
- inak bude toto vsetko stacit?
A na zapal v tych prieduskach? Serapeptaza, alebo nieco lepsie? Kde ju zozeniem? Vrela vdaka za odpoved.

vitavi

Choroby dýchacích ciest, spojené so zahlienením zápalmi a infekciami vznikajú hlavne pri príjme tučných potravín. Zvlášť mlieka a mliečnych výrobkov naslano a nasladko. Peispievajú i výrobky, ktoré obsahujú tuk - koláčky a pečivo, mäsové výrobky, "rastlinné" stužené tuky, obzvlášť mrazené pochúťky - zmrzliny, nanuky, omáčky ktoré obsahujú tuk a pod.

šalocka

Ja som o 9 rpkoch brania kortkosteroidov, na chron.obstrukč.chorobu pluc..mám vsak podozrenie, že somib astmatik,ktorý je nesprávne liečený,..po 2 rokch so si totiť kortik.vysadila a dokaázala bez nich fungovat..Pri dg,mi lekári vobec nepovedali,že možem mať len astmu, všetky príznaky som totiž mala,aj so zachvatmi..dg . mi určovali len z CT ,astma može tiež sposobovat škvrny na rtg.snímke..alebo som pacient s oboma dg.. PS: mám už tretieho primára,žiadny toto nerieši..

RNG

Na vzdusnwe alergie priaznivo posobi nielen vitamin C a rozne enzymy, ako bromelain a serrapaptaza, ale najma quercitin v davke 3 x 500 mg.
Problemy s prieduskami ale nemusioa byt zo vzdusnych alergii, ale z naka, co sa siria vzduchom ako kvapocky a dostanu sa do prinosnych dutin, kde sa mozu zdrzovat aj dlje mesiace, a s hlienami znova a znova nakazuju mandle, hrsdlo, priedusku pluca a dokonca sa vedia cez Eustachovu trubicu do stredneho ucha co je poriadna patalia. V prinosnych dutinach sa da lahko nakaza znicit kvapkami roztoku citricidalu, najlepsie v kokosovom oleji. Roztok je 6 kvapiek citricidalu do 100 ml tepleho/vlazneho kokosoveho oleja. Kvapkas v leze , s hlavou zaklonenou do zadu, aby to natieklo aj do celnych dutin, 3 krat denne niekolko kvapiek do kazdej nosnej dierky.
Na odhlienovanie pomaha brat NAC(2 x 600 az 1200 mg) serrapaptaza (3 x 120 000 IU) a oreganovy olej, najlepsie v enterickych kapsuliach ako to ma napr firma NOW foods, kde v kazdej 180 mg entericky pokrytej tobolke je zarucene 100 mg carvacrolu a davka je z tohoto, 3 x 2 kapsule s jedlom.
Vela Slovakov objednava dnes napr z iherb.com kde maju slusny vyber roznych znaciek a najnizsie postovne na Slovensko. Pre prvonakupcu maju aj zlavny kupon 5 dolarov (ZAL 259)

Inac drazdenie priedusiek byva niekedy z kvasenia v zaludku(pala, GERD) a tam si teba napravit travenie, lebo inac telo speje k stovkam roznycy zdravotnych problemov
Travenie je vec dostatku kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik. Pala je dostedok kvasenia a hnitia v zaludku, co sa moze diat len pri NEDOSTATKU kyselin, tj opak, ako si mnohi ludia a lekari myslia.

ni-ka

moj syn ma dost zlu a tazku alergiu - asi na vsetko co rastie vonku a ma aj astmaticke prejavy...hodne mu pomaha vitamin c vo vyssich davkach a MSM...tlmi mu to zapal aj alergicke prejavy a aj tvorbu histaminu...a teraz mu davam aj kolostrum