Ťažká bulimička

Príspevok v téme: Ťažká bulimička
Rita 430

Som dlhoročná ťažká bulimička. Viac ako 15 rokov. Už dlhšiu dobu trpim pálivou bolesťou v hrudniku. A teraz som si našla malé vyrazky vzadu na koreni jazyka a na krčnej mandli. Takže bolest v hrudi, v krku, únava, stres......panika. V podstate sa to dalo čakať, ale ................aj tak mám strach.
Má s tým niekto skúsenosti?
Dakujem.

Maoam

existuju PPP-pacienti, ktori tym trpia aj desiatky rokov,bohuzial

ak to niekoho postihlo v puberte, nie je zriedkave, ze take zeny to tahaju este aj v 40tke, 50-tke...

casto maskovane, utajovane, v zmenenej forme, ale proste sa to s nimi tiahne cely ich zivot

ak sa teda nepodarilo dostat sa z toho, co zavisi od mnohych faktorov

Danny4556

A mimochodom asi máš niečo s pažerákom...z kyseliny žalúdočnej sa ti podráždil. Skús mätový čaj a na bulímiu ti len poradím terapiu, pomoc psychologičky.

Danny4556

Ľudia čo tu píšu, že by ju prefackali a že je debilná...ste normálni??? Ju chcete zabiť alebo čo? Myslíte si, že keď jej napíšete, že je sprostá, že sa z bulímie vylieči???? Viete vôbec aké to je mať poruchu stravovania? Pochybujem.

žužulík2875

rita430
ahoj, chcem sa len spytat, ako je mozne zit s bulimou tak dlhu dobu? ja som len v polovici toho vsetkeho a uz mam toho dost...vela krat som s tym sekla...na par mesiacov...pol roka, ale vzdy sa mi to vratilo...pokusas sa vobec s tym seknut ci uz si sa s tym zmierila ako so sucastou tvojho zivota?...som len zvedava, dakujem za odpoved

smutnyanjel7

Ahoj mam tiez tento istuy problem,respektive som z neho vonku,ale rpzisiel sa so mnou priatel,ktory mi velmi ublizil,ak chces moz,e poposat smutnyanjel768@azet.sk

hmmmmm

kikarika1: presne..ale oni si to uvedomia až ked im horí pod zadkom..a potom prídu na to, ze je na čase niečo robiť...nikdy nepochopím takýchto ludí, ktorí nepoznajú cenu svojho zdravia, (resp. spoznajú az ked o to zravie prídu)

kikarika1

hmmmmmm

súhlasím........nechápem kde sú v takejto situácii rodičia....ja by som ju tak prefackala.......raz si uvedomíš aké je zdravie vzácne!

awe13

Tie vyrazky na koreni jazyka su normalne.pretoze jazyk je hladky len po oblast mandli.potom je povrch hrbolaty.co ty nazyvas vyrazky.ostatne co uvadzas patri k bulimii.psycholog a psychiater.viac ti neporadim.a nikto iny ti asi ani neporadi lepsie.