Hostess Londýn..

krystal333

ja uz som 2 krat v UK zila, viem aj po anglicky dobre, som aj reptezentativny typ..pre to sa pytam.. samozrejme sa to asi nebude dat na plny uvazok, ale tak povedla normalnej roboty si privyrobit este viac.. preto sa pytam, ci niektora z vas nevie odporucit agency, co sa tyka hostess...

carpe diem

tazko povedat, lebo je vysoka pravdepodobnost ze je krajsia ako domace baby, takze kludne ju uprednostnia. ja som sice hostess nerobila,lebo som zrovna o taku pracu zaujem nemala, ale ked som si tam nasla agenturu ktora mi napr casnicke a kaviarenske prace dohadzovala, tak ten manazer im vzdy povedal, ze tu ma "very pretty, representative girl" :D a je fakt, ze mi vyzor vzdy pomohol v pracovnom zivote

gfhhs

tu je milion agentur. ale necakaj ze zamestnaju niekoho , kto ani nebyva v londyne, nema znalost anglictiny a ma skusenosti zo slovenska akurat tak. o taku pracu je najvyssi zaujem takze agentury si preplnene ponukami. takze skor uprednostia dievcata z anglicka ako pristahovalcov co este v anglicku ani neboli