dobry den, chcem sa spytat. hlavne na večer mávam horúce chodidlá, je to veľmi nepríjemné, mažem si ich kadečím chladivým, moc to nepomáha, neviem čo s tým už ma to trápi vyše roka a teraz ako je leto je to k nevydržaniu, čím to môže byť?
Horuce chodidla večer
Ahoj, mozno uz to mas zistene, od coho mas horuce chodidla , ale keby nie skus sa pozriet na Grierson-Gopalan syndrom
baleriny nenosim vôbec len otvorenú obuv
bennnn dakujem vyskušam.
že nepokojne nohy :D ked poviem frajerovi, že mam nepokojne nohy, tak sa bude bať ma niekam pustiť :D :)
a nenosis baleriny? Mne je tak horuco ked mam v ten den obute baleriny. Potom vecer citim take teplo v chodidlach.
ja to mam tiez hlavne teraz ked je horuco.Nemozem z toho spat.Inak ja mam syndrom nepokojnych noh.Skus si dat paralen stiahne tu horucavu.Sprchuj si ruky a hohy studenou vodou.
plesen hádam nie, iné príznaky nemám. aj ruky mávam také horúce..nemôže to byť niečo so žilami alebo s cievami? :/
no myslim, ze aj take pripady boli :D no ale tak si zadaj do google "hot legs in the night" a uvidis co ti vyhodi... zvycajne ten syndrom nepokojnych noh... este mozno plesen... niekoho tak stupu nohy ked ma pliesen... skus o tom nieco najst
mam 24 rokov ešte nemôžem byť v menopauze :))))
mozno mas syndrom nepokojnych noh alebo... nie si v menopauze?