Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku vonu pozivate?

aaaninka

Kočky, len vás prosím, nekupujte od cigošov parfémy. Sú to totálne smrady. Moja sesterka si raz kúpila svoju obľúbenú vôňu a bola zhrozená!!! Sú to len totálne napodobeniny, aj keď sú originál zabalené v celofáne! Ja som si porovnávala internetové predajne a zatiaľ najlacnejšia je podľa mňa parfemplus.sk. Zase tiež sa neoplatí kupovať v predraženom fann-ku.

mayenne

Ja oblubuje Lacoste - Pour Femme. Nadherna vona a mam rada aj od Avonu Crystal Auru. Su to jemne, prijemne vone...

aby

ja preferujem skor vone drahsie a kvalitnejsie.vzdy krajsie vonaju a su lepsie dlsie vydzia a tiez dlho sneho vonias.je to tak lepsie.

jaeny

ahoj lorina,ja robím avon a tak vždy nové skúšam,najviac sa vraciam k PUR BLANCA,Far away,z parfémov-today-tomorow a cez leto používam osviežujúce telové spreje višna-muškátový oriešok alebo limetka

vonafka

nepredavaju take vonavky aj v obchodnych centrach,napr. tescu? taky stanok a tam sa da vybrat z niekolkych original voni a da sa vybrat do akej ml flasticky cem naplnit.(inak kolko stoja?) nie je to to iste ako parfumy Federico Mahora?