Mgr. A. Madlena Rjabininová (Nitra) - máte skúsenosť?

Príspevok v téme: Mgr. A. Madlena Rjabininová (Nitra) - máte skúsenosť?
mato2

Dobrý deň,

našiel som web psychoterapeutky p. Mgr. A. Madleny Rjabininovej ( www.madlarjabininova.sk ) a chcel by som sa spýtať či má niekto s ňou skúsenosti. Jej web a štýl písania na ňom ma veľmi uchvátil pretože je to iné ako u väčšiny a ide z toho až taká veľká ľudskosť. Tak len že či niekto nemá s ňou skúsenosti či je aj v osobnom kontakte taká dobrá ako sa prezentuje :)

Ďakujem.

zewa

Nemam ju s kym porovnavat, ale mne sadla uplne. Mozes ist cez poistovnu, staci ti vymenny listok od vseobecneho. Skus najst na nete nejake recenzie na nu. Nechcem ta tu presviedcat o mojich pocitoch ;)

mato2

šupšup: To máš trocha pravdu ale mám aj právu takže investícia do samého seba na úkor riešenia osobných problémov mi nepríde taká drahá (aj keď 20/hod. mi príde trocha cez ale tak..)

zewa: O p. Pisárovej som tiež počul chváli. Fakt je taká dobrá? :)

šupšup

ked si student tak najlepsie zistit sttneho psychologa. aj to su fajn ludia, nemusis chodit k sukromnej za peniaze.

Peggy23

Ahoj, pozerala som ju, je dost draha. Neviem odkial si, ale manžel chodi do Galanty Mudr. Vojvodinskej Viere do centrumu zdravia je veľmi mila, objednaš sa na konkretnu hodinu a deň. A jedno sedenie stoji 5€.

mato2

šupšup: Nie, pýtam sa vážne.. Už dlhšie uvažujem nad nejakým psychológom/psychoterapeutom kvôli mojim psych. problémom ale neviem sa k tomu odhodlať a po tom čo som videl weby ostatnej "konkurencie" tak jej web/resp. prístup ma zaujal najviac. Tak preto som sa pýtal že či s ňou má niekto skúsenosť pretože moje odhodlávanie či vôbec sa do takého niečoho pustiť má zmysel a či spravím "dobrý krok". Chápeš.