Zdravicko, chcem rady ako si zmenit uces aby som bol cool. Mam zaujem o jedno dievca, moj kamos jej to povedal lebo ju pozna a ona mi po nom odkazala ze zacne si so mnou az si zmenim ten svoj debilny uces. Priznavam vyzeram ako zmoknute kura, mam ich splasknute na cele ale umyvam si ich takze z mastnoty to nieje len ich mam rovne a neviem ako ich nadvihnut aby som mal fajnovy uces ako dnesni chalani. Taky ten s nadvihnutym kohutikom, nemyslim az tak ako nosi ten futbalista hamzik to nie. Ale tak normalne ako vela dnes chalanov nosia ze kratke vlasy a troska nadvihnute v strede v cesticke alebo tak podobne nejak.
A este tiez ze ako nebyt prchky, proste ked rozpravam tak mi skace hlas a je taky pisklavejsi ako keby som bral zenske hormony a preskakuje mi. Viem som trosku nervak a cholerik ale ako sa to da zmenit. Niektori chalani maju take normalne muzske hlasy. Nie hrube ale take ako ma mat chlap normalny. Da sa to nejako nacvicit aby som pokojne a bez takeho toho mutovania rozpraval?
Vdaka za rady.
Ako sa stať krajším?
sejla ale to ja potrebujem aj zostrihat lebo celkovo mam taky uces o nicom. Proste ako ma mama strihala a cesala tak to nosim doteraz. Nemal som odvahu to nejak menit. Ale ked to ta baba chce a ja chcem ju, tak asi je najvyssi cas nieco robit a zmenit to. Uz vidim to okolie ako sa budu cudovat ze co sa deje so mnou :-D
A po bokoch sa mam dat zostrihat? A na temeni si nechat dlhsie nie? A tie potom vyformovat.
Daj mi este nejake typy nech mam z coho vybrat. Dik
ako si udzat taky uces ti poradia v kadernictve holky co ta budu cesat, mas predsa hubu tak sa spytas nie? Existuju gely, laky, vselico len sa treba spyta. Ja napr. pouzivam gel jemne tuziaci. A uces si vyformuj pomocou prstov a hrebena, alebo laku. Pohladaj na webe, nebud lenivy, pre lasku musis aj nieco spravit nie len cakat ze vsetko ti niekto naserviruje na podnose. Makaj ak ju chces zbalit a nevyzerat ako debil :D
ten treti ani mne nezobrazuje asi sa stala niekde chyba v spojeni :D ale to bol podobny ako tie tri.
takze este raz
scontent-a-vie.xx.fbcdn.net
Potom mozes este skusit aj takyto uces v lete ked sa ti velmi poti hlava.
A ten treti obrazok mi nejde zobrati, treti zhora. Preco?
Tak svaly nejake mam, niesom sice rambo ale nemam ochabnute svalstvo, posilnujem troska a sportujem, a kolko to priblizne vyjde taky uces v kadernictve? A potom ako si taky uces udrzat, nebudem predsa behat kazdy den do kadernictva nie?