Zdravicko, chcem rady ako si zmenit uces aby som bol cool. Mam zaujem o jedno dievca, moj kamos jej to povedal lebo ju pozna a ona mi po nom odkazala ze zacne si so mnou az si zmenim ten svoj debilny uces. Priznavam vyzeram ako zmoknute kura, mam ich splasknute na cele ale umyvam si ich takze z mastnoty to nieje len ich mam rovne a neviem ako ich nadvihnut aby som mal fajnovy uces ako dnesni chalani. Taky ten s nadvihnutym kohutikom, nemyslim az tak ako nosi ten futbalista hamzik to nie. Ale tak normalne ako vela dnes chalanov nosia ze kratke vlasy a troska nadvihnute v strede v cesticke alebo tak podobne nejak.
A este tiez ze ako nebyt prchky, proste ked rozpravam tak mi skace hlas a je taky pisklavejsi ako keby som bral zenske hormony a preskakuje mi. Viem som trosku nervak a cholerik ale ako sa to da zmenit. Niektori chalani maju take normalne muzske hlasy. Nie hrube ale take ako ma mat chlap normalny. Da sa to nejako nacvicit aby som pokojne a bez takeho toho mutovania rozpraval?
Vdaka za rady.
Ako sa stať krajším?
drzim palce nech to dobre dopadne :)
Redka ale ja vnutorne aj citim ze zmenu chcem a to dievca ma este viac nakoplo. Len nemal som odvahu lebo zivot mi viac riadia rodicia co ako. A mam chut sa im trosku uz aj na odpor postavit a ist si po svojom. Ved druhi chalani v mojom veku uz vodicaky maju a byvaju sami ci s kamosmi a ja som fakt ako taky ciciak. Asi to bude tym ze som jedinacik a oni su starsi tak sa velmi upali na mna.
Dobre idem hladat ucesy aj kadernictva a poobede uz mozno budem ocvakany :-D
Drzte mi palce.
Este keby chcel niekto k tomu hlasovemu prejavu sa vyjadrit by som bol rad. Ako nerozpravat ako hysterik a trosku nabrat pokojnejsi muzsky hlas. Nechcem ju odplasit ked otvorim usta :-)
len nerob nic cim by si az moc siel proti svojej prirodzenosti... darmo, ze budes mat najmodernejsie uces a obelcko ked sa v tom nebudes citit dobre.... co ze ta potom ta zenska bude chciet, ked ty sam sa budes citit zle.. a taka zena co podmienuje vztah upravov zovnajsku... no neviem neviem.. isto ste este velmi mladi, tak to este chapem :D
mam po tridsiatke ale dnesnu modu mladych chalanov nechapem... hlavne tie obtiahnute rifle... to je take... gejovske :)))
A tak holohlavy nie, to by bol sok pre rodicov ze ci z koncetraku som prisiel :-) To nie holohlavy by som vyzeral ako dalsi debil. Ja mam chudu tvar a ja skor tak ten dnesny strich chlapcov.
Mam 24. No ja uz robim, cvicim uz asi pol roka aby som mal nejake to muzske svalstvo lebo som chudsi, sportujem aby som mal nejaku kondicku, obliekam sa myslim uz modernejsie ako kedysi, ale s tym ucesom som nevedel ze az tak debilne vyzeram kym mi to ona neodkazala ale aj pravdu ma. Ked tak kukam na svoje fotky..
Dobre pohladam u nas kadernictva, vytlacim par foto a pojdem. Mate pravdu uz bolo nacase nieco robit so sebou. Ked ja len ta skola vysoka sice bakalar ale tak rodicia furt ze uc sa, uc sa vraj len taky ludia maju uspech. Ale ako vidim u zien ani nie. Ked nevyzeram dobre tak to nieje ono. Aj kamarati do mna dzubali ze nech nieco robim s vlasmi :-)
hej Sejla ale v lete je to prakticke :D ale ono zalezi aky xicht ma dany muz lebo nie kazdemu pristanu vsetky typy ucesov. Najlepsie poradia dobre kadernicky nie fuserky co strihaju vsetkych muzov rovnako. Alebo sa odfotit mobilom a podla netu hladat ktory typ by mi asi pristal.
Chcem zmenu neboj sa zmeny, uz len to ze zmenu chces pre to dievca je krok vpred. Bude to cudne pre teba si zvyknut ale zvyknes si a potom to bude uz samozrejmost. Uvidis ako sa budu baby otacat :D Len smelo dotoho. Lepsie urobit nieco, nez neurobit nic. Uz si pravdopodobne dospely tak nezostavaj odkazany na mamickin uces ako ciciak. Bud chlap. Kolko mas rokov vlastne?
Inac ja uz padam ludia makat. Majte sa!
tak laska robi divi s clovekom. Aspon budu vediet ze konecne niekoho mas, pokial si ziadnu doteraz nemal a ako ti to prospieva. Ved sa nenadarmo hovori ze clovek s laskou opeknieva :D
ja ti tu uz nebudem davat fotky, hladaj sam, ja mam aj inu pracu clovece.