Je podla vas velky nezmysel hned po zmaturovani na jednej skole, zacat studovat na inej strednej skole? ide o to ze som 4 roky studovala cosi, z coho nic nemam, co ma nebavilo a nemienim pokracovat s tym na vs. Pred 4 roky som mimo tejto skoly bola prijata aj na druhu, odbornu, umeleckeho charakteru a teraz neskutocne lutujem ze som tam nesla a nerozvijala v sebe talent ktory mam. Pomaly z toho chytam depky.. Mam vyhliadnute vysoke skoly s takymto zameranim, ale kedze vsade beru po 10 ludi a ja som umenie cele 4 roky zanedbavala, tak sa tam sotva na prvykrat dostanem, hoci mam v plane to skusit, ale pochybujem ze sa podari. Preto uvazujem ze by som isla od septembra na strednu, presne na ten odbor ktory chcem studovat aj na vs. Velmi ma to bavi a chcem sa tomu venovat aj profesionalne, ale podla mna este teraz nemam na to dostat sa na vs.
Co myslite? asi blbost ja viem..ale aj tak budem teraz rok doma, pripravujem sa, a tak bud pojdem robit co mi dost ztazi pripravu, alebo na tu strednu, ktora by mi v priprave na vs pomohla. Je to mozno kus smiesne , neviem ako by som sa citila medzi tymi mladymi, predsa 15 rocne deti a ja budem mat uz 20, no kus trapas..ale to len potrvdzuje fakt, ako velmi mi na tom zalezi..poznate niekoho kto ma dve stredne? prosim o vas nazor, dakujem.