Som na pokraji

Príspevok v téme: Som na pokraji
jacki

Ahojte som uz na pokraji neviem co mam uz robit.Mam priatela sme spolu 3roky a velmi by sme chceli spolocne byvanie.Tuzime po tom obaja a velmi no nase platy su velmi nizke a takto by sme si setrili aj 30rokov.Uver nam tiez nedaju a nasi rodicia nemaju tolko penazi,aby nam pomohli.Velmi ma to mrzi a velmi tuzime po spolocnom byvani.Som uz napokraji svojich sil a povedala som aj priatelovi,ze aj ked ho velmi velmi milujem a srdce by mi puklo nech si najde inu zenu s ktorou bude ma buducnost.Som uz z toho skutocne velmi zufala,a uz neviem co mam robit.:(

redka

a co podnajom? musite hned neco kupovat? este ste neskusili spolu zit... ci uz ano? najskor si to skuste... a on ked chce dieta, tak by mal zarobit viac... teda v prvom rade on musi najst lepsiu pracu, lebo bude zivit nie len seba ale aj teba a dieta minimalne ten jeden rok.... teda ak nechces hned po materskej do prace a nebudes chciet ostat s babom na rodicovskej... si trubka, ked ho posielas za inou... pozri sa ja aj priatel zarabame dost, ale na urok toho, ze ho vidim velmi malo... mozno 5 dni v mesiaci... do hypoteky sa nehrnieme lebo je to lano na krk... sme zatial v podnajme... aj tak sa do babatka nehrnieme, aj ked mam uz na to vek najvyssi, ale nechcem byt s dietatom cele dni sama kym on bude v praci na opacnej strane republiky... odporucam fakt najskor skusit spolocne byvanie... tam sa vela veci ukaze vo vztahu...

poradimtiti

Jacki, v BA nie je tazke zohnat dobre platenu pracu, ak sa vam naozaj chce pracovat. V pripade, ze nie ste typy, ktore dokazu makat, musite sa zmierit s tym, ze sa musite uskromnit a bud ostat byvat u rodicov alebo v lacnych ubytovniach, ktorych je v BA a okoli ako maku.

jacki

Ahoj Honey ja som preto povedala priatelovi nech si najde inu zenu s ktorou by mal mozno lepsiu buducnost mozno by ta doticna mala uz svoje vlastne byvanie alebo by mala aspon rodicov,ktori by mohli skor financne pomoct.Do podnajmu sme rozmyslali no mohli by sme si dovolit tak maximalne podnájom do 200eur co je malo kde v bratis.a nakolko obaja pracujeme v brat.nechceme ist niekde daleko kvôli dochadzaniu do prace nakolko nemame ani auto.Ja som uz uvazovala prenajat si niekde aj jednu izbu no to zase nechce priatel s niekym cudzim aj keby ta izba bola nepriechodna.Ja som uz z toho zufala lebo priatel velmi tuzi po rodine no v takejto situacii si tu rodinu nebudeme moct dovolit nikdy.A mam pocit,ze priatelovi branim v jeho stasti,ak by si nasiel inu zenu majetnejsiu mozno by sa mu splnil jeho sen.

Honey

A to preco mas take negativne myslenie ? Vsak ked obaja pracujete a vrvais, ze mate maly plat, tak s tym predsa nieco rob ak chcete byt spolu ! Vsak nemate zviazane ruky, aby ste sli do zahranicia napr... apson na rok, dva alebo ako uz bolo spomenute, hladat inu pracu. Alebo byvat by ste mohli spolu aj v podnajme v jednej izbe trebars. Tolko moznosti a ty si vyberies tu najhorsu...sebalutost a ze "nech si najde inu"... pana boha :)

Lulu2011

spamataj sa :D je sice na nervy doba, ale ak obaja pracujete uver vam daju, popripade ak nie, pojdete spolu do podnajmu, keby sa mali ludia rozchadzat, len preto, ze nemaju na byt, alebo dom, tak rocniky 80 a vyssie si to mozme vsetky hodit :D

Bubliii

Ahoj Jacki, to čo je za nápad že nech si nájde inú?? :-o no boože, tak sa k sebe presťahujete o trošku neskôr.. tiež sme tak s priatelom spolu, už bolo aj bývanie vybavené, potom stačila jedna udalosť a všetko padlo, opäť fungujeme na ďialku.. a čo som sa teraz mala zblázniť? ideme ďalej, veď nejde o život.. skús ked tak to čo ti radili iní-lacnejší podnájom, možno nejaká ubytovňa? a hlavne lepšie platená práca..

jacki

Ahoj salon vies napadlo ma to nech si najde inu lebo on tuzi mat aj babatko to sice aj ja no on velmi a ked nemame vlastne byvanie tak nemoze mat so mnou ani rodinu.Tak som mu povedala nech si najde inu zenu s ktorou bude mat buducnost,lebo pri mne takto podla mna trpi.

salon

Ahoj,ked som si precitala tvoj nadpis temy tak som sa zlakla,teraz po precitani tvojho prispevku sa mi ulavilo dokonca sa usmievam a hovorim si,ze ti v dobrom zavidim tento tvoj problem,lebo ak by si vedela co mna trapi,tak by si bola rada,ze mas iba tento svoj...
Som,ale chapajuca zena a verim,ze aj tvoje trapenie je pre teba velke,je to len uhol pohladu ako to kto vnima...
Mozem ti len poradit co ma napada...
Budto ist zarobit do zahranicia,alebo si zmenit myslenie a ostat bez spolocneho byvania ale na SK. Mozno prave preto ze spolu nebyvate vam to takto klape,kto vie,ono vela veci sa zmeni ked ludia zacnu spolu zit,vtedy sa ukaze ci si rozumeju atd...skuste ist spolu najprv do podnajmu a potom uvidite,ci vam to vyhovuje alebo nie.
Len prosim ta prestan s takymi recami,ze nech si najde inu. To co su za nezmysly,ved laska nerozoznava bohatych a chudobnych,ani rasu ani nabozenstvo :-)