Nemám prečo žiť

Príspevok v téme: Nemám prečo žiť
anonym222

Takže popíšem môj ******** život.Mám 24 rokov,nemám kamarátov ani kamaratky,ženské ma nechcú,nemám peniaze,jediné čo mi ostalo sú moji rodičia inak doslova o mňa nezakopne ani prašivý pes.Som dosť zarytá introvertná povaha a toto bude zrejme príčina že ľudí asi nudím.Už prakticky ani nikde nechodím len ked potrebujem niečo vybaviť alebo do práce a hned domov,všade samozrejme sám.Zo začiatku mi to ani nevadilo ale postupom veku mi to začína liezť na mozog a neviem ako to dlho ešte vydržím.Už viackrát som sa to snažil zmeniť ale vždy to stroskotalo,jediné východisko je premňa bud vypadnúť zo Slovenska a začať nový život kde konečne aj niečo zarobím,avšak nieje to také jednoduché len tak sa zobrať a ísť.Druhé východisko je sa s tým zmieriť a byť stále sám.DEPRESIU NEMAM!!!

das

skus si zajst do domova dochodcov a pomahat im dobrovolne alebo pomahat ludom v nudzi - nie netreba na to peniaze vela krat staci pekne slovo a zaujem - mozno potom zistis ze je pre co zit - zivot je krasny ale treba na nom popracovat a nie fnukat

compliment

nejake konicky nemas, sport alebo podobne, ze by si si nasiel priatelov tam? najlepsie nejaky kolektivny, tam vznika dost kamaratstiev....