Takže popíšem môj ******** život.Mám 24 rokov,nemám kamarátov ani kamaratky,ženské ma nechcú,nemám peniaze,jediné čo mi ostalo sú moji rodičia inak doslova o mňa nezakopne ani prašivý pes.Som dosť zarytá introvertná povaha a toto bude zrejme príčina že ľudí asi nudím.Už prakticky ani nikde nechodím len ked potrebujem niečo vybaviť alebo do práce a hned domov,všade samozrejme sám.Zo začiatku mi to ani nevadilo ale postupom veku mi to začína liezť na mozog a neviem ako to dlho ešte vydržím.Už viackrát som sa to snažil zmeniť ale vždy to stroskotalo,jediné východisko je premňa bud vypadnúť zo Slovenska a začať nový život kde konečne aj niečo zarobím,avšak nieje to také jednoduché len tak sa zobrať a ísť.Druhé východisko je sa s tým zmieriť a byť stále sám.DEPRESIU NEMAM!!!
Nemám prečo žiť
skus si zajst do domova dochodcov a pomahat im dobrovolne alebo pomahat ludom v nudzi - nie netreba na to peniaze vela krat staci pekne slovo a zaujem - mozno potom zistis ze je pre co zit - zivot je krasny ale treba na nom popracovat a nie fnukat
som na tom podobne, zachranuju to len tie konicky, inac konec...
nejake konicky nemas, sport alebo podobne, ze by si si nasiel priatelov tam? najlepsie nejaky kolektivny, tam vznika dost kamaratstiev....