Dobrý deň!
Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s umelými riasmi, mihálnicami pri alergii na malovátka...Mám totiž alergiu na špirály, ceruzky, tiene, oči, teda viečka mi napúchajú a pália,...preto chcem svoj problém riešiť umelými mihálnicami...no kým si ich dám urobiť, chcem zistiť, či mi náhodou aj tie nemôžu spôsobiť nejakú alergickú reakciu...kožná mi tvrdí, že som alergická pravdepodobne na nejaké farbivo, ktoré obsahujú malovátka, a nie som si istá, či umelé mihálnice nemajú čosi podobné...vopred ďakujem za vaše skúsenosti
Alergia na malovatka, umele riasy
inak aj riasenky treba striedať lebo sa na nich rychlo bakterie mnozia... teraz som si kupovala miss sporty a zatial dobre... no ked si davam tyzden vkuse zacnu ma "svrbiet" mihalnice,.. tak si len linku vrchnu robim a spiralu co najmenej 2-3x do tyzdna a niekedy si nedam aj tyzden... ja si na to nepotrpím.. :-) stačí mi jemne horna linka a lesk na pery a je to
ja si kupujem už roky ardell, podĺa mna zatial naj na trhu :)) parfums. sk/ardell/ a maju kopu aj prirodzených, aj výrazných a hlavne užasne lepidlo!
Naco mihalnice? :D pretoze sa mi pacia a chcem ich nosit, jednoduche :)
Angel, takze ani alverde z dm nepouzivas kazdy den? Tak potom ani ta nie je pre alergikov? Tiez mam zly pocit zo spiral, aj ked mi nenapuchaju oci, ale nie je to ono.
na čo umele mihalnice? skusila si nejaku riasenku prirodnu napriklad alverde z DM ? ja mam asi tiez alergiu kedze mi pada obocie aj mihalnice, svrbia ma... musim dokreslovat... a ked nepouzivam riasenku tak mi riasy spevneju a prestanu padat a narastu nove... takze kaslem na to... vykompenzujem hornou linkou a riasenku nedávam.... len si natočim "klieštikmi" :-) takze riasenku fakt len zriedka si dam... 2-3x za mesiac
Mna by zaujmalo kde kupujete pekne umele riasy? Nie take tie cinanske co su strasne "umele" :D