Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlá v posteli?

lop13

Toto moze povedat zene (ktora sa snazi) len kkt. Skor by som to bral tak ze on je poleno. Kazdemu vyhovuje nieco ine, takze je moznost ze mu nevyhovuje co robis. Ale tak nema byt ch_j a ma povedat co by sa mu pacilo. Co si profesionalna stetka aby si vedela co jeho velicenstvo vzrusuje. poslal by som taku nulu kade lahsie. A to som chlap.

laurora

Ked je zena v posteli drevo a je to jej jedno, to je ina vec, to znamena, ze ju sex nebavi a fakt to drevo v posteli je. No nikanikani pise, ze to chce nejako vyriesit a nie je jej to jedno. To je nieco ine. Na sex nie su totiz potrebne ziadne specialne predispozicie, je len potrebne aby bol clovek vzruseny, mal rad sex a mal sirsiu fantaziu. To je vsetko. Ak je aj otvoreny aj hocijakym praktikam, je to dokonale. Vela veci sa da aj naucit. Jedine co je hrozne su taketo vycitky v hadke. To by aj mna nasralo, ze chlap mi nic nepovie nikdy a zrazu v hadke mi vycita, ze nie je spokojny s nasim sexualnym zivotom. Ale neda napriklad navrh ako to vylepsit, zmenit, okorenit. len proste povie ze v posteli je dotycna zla. Fakt si myslis, ze aj vtedy je na vine len zena, ak je ochotna nieco preto spravit?

laurora

Zena je taka dobra v posteli, ako ju chlap dokaze vzrusit a rozvasnit. A taketo hlupe reci v hadke tomu vobec nepomahaju. Ak by mal fakt problem, ze si zla v posteli, snazil by a to zmenit, naviest ta, lebo ako vidim, ty sa snazis aby to vsetko bolo super. Nie je ti to lahostajne. Mal by sa snazit aj on a nie zvalit na teba aka si zla v posteli. A pravda je skor taka, ze zlyhal ako milenec on, nie ty...