Dievcata aj u vas to tak je?

Príspevok v téme: Dievcata aj u vas to tak je?
oblecena

Chcela by som vediet od vas dievcata nech ste akehokolvek veku, ze ci aj vy to tak mate, ak si kupite nejake oblecenie doma zistite, ze vam nesedi az tak dobre alebo sa vam az tak nepaci a pytate sa seba "preco som si to len ja kupila"?
Napr. skusam v kabinke nejake saty, zda sa mi ze mi sadnu a pekne vyzeram. Popripade aj ostatne zeny v predajni naokolo mi ich pochvalia, ze mi sadnu ked vyjdem z kabinky sa pozriet, kedze v kabinke nieje dost miesta na rozhlad. A pridem domov, vyskusam a zistim ze opak je pravdou a nevyzeram v tom dobre. Je to aj u vas tak?
Alebo, ze niektore oblecenie sa mi prestane pacit po pol roku a najradsej by som ho vyhodila alebo predala. Je to normalne alebo to je nejaka porucha?
Vdaka

Sejla

Hehe aj môj prvý ex vedel dobre poradiť a veľmi rád:) Myslela som že aj v druhom ex sa bude ukrývať objektívny chlapský názor, tak som ho raz zobrala so sebou na nákup, ale ten sa tváril strašne zmatene a neisto v tých obchodoch a pri skúšaní sa mu páčilo všetko, no bolo na ňom vidno, že táto z núdze cnosť mu pripadá ako povrchná úchylka, čo už...

MultiLevel

Nastastie to u mna tak nie je, lebo pri nakupovani som velmi rozhodna a premyslam nad tym, co si skusam a ak sa mi to paci, tak ci to aj potrebujem, ci nieco podobne uz nemam. A potom nemam ani doma problem, ked si to znovu davam na seba. To, ze sa ti casom nejaka vec prestane pacit je normalne. Rob to ako ja kedysi. Stretni sa s kamoskou/s kamoskami a doneste vsetko, co sa vam v skrini uz nepaci. A kazda nech si vezme z kopy handier to, co jej padne do oka. Alebo to jednoducho davaj do tych zbernych kosov na pradlo, daruj niekomu. Su to len veci. Sice to cosi stalo, ale mne to napriklad luto nie je.
A nenavidim chodit s kym kolvek na nakup, okrem mojho muza, alebo ocina :D Tito dvaja chlapi prosto pridu, pozru sa na nieco a hned vedia zhodnotit, ako dana vec bude na mne vyzerat. Je to super :)

Maoam

ale tiez som mala fazy nakupovacich manii, to je pravda

ale tento rok ma to dost preslo, vlani som mala take obdobie, ale skrina praska vo svikoch a nechce sa mi kupovat novu

Maoam

klamala by som, keby som tvrdila, ze nemam v skrini par kusov, ktore neviem preco som si zadovazila, rsp. sa mi zmenil vkus

ale inak nie, v drvivej väcsine pripadov ked vojdem do obchodu a porozhliadnem sa, rychlo viem, co sa mi paci a v 98% pripadov mi to aj sekne, väcsinou ani skusat nemusim

nakupovat chodim sama alebo online a ked s inou babou, tak len s takou, ktora je rozhodna a vie co chce, inak je to utrpenie......tie skusacky a nerozhodnost

das

ano je nakupovacia mania a tak ako gemblerstvo je to choroba
ale ak ma clovek podporu a dostatok sily da sa to usmernit a jedneho dna bude vediet co si moze cloek kupit a co potrebuje a nebude kupovat zbytocnosti
A dobra rada - do obchodu s minimom penazi a bez platobnych kariet - pomaha to

Drzim palce - sama som presla tymto peklom

karolinka122

veru, je to aj u mna tak...moj muz tvrdi, ze je to porucha:DDD topanky malokedy kupim na prvy krat, prve vacsinou vratim a druhe uz sadnu, s obleckom podobne, preto nakupujem zasadne len v obchodoch v nakupnych centrach,v overenych obchodoch, kde je mozne vratenie tovaru....potom sa mi stane, ze ked si to ajnecham, nenosim to par mesiacov a potom to vytiahnem a zacnem nosit auplne si tu vec zamilujem...No, nie jeto bohvieaka povaha, byt takato nerozhodna a nespokojna, pritom keby to mala ina zena na sebe, alebo kamoska, tak by som po nej zizala, aka je super oblecena..