ja mat tolko penez a casu, tak nemam absolutne problem co s tym
a)poznavaci zajazd, jednoznacne, ale na vlastnu past, kupit si letenku a ist kam tuzim, mam niekolko takych destinacii, ja milujem chodit sama, lebo sa nemusim nikomu v nicom prisposobovat a mam rada svoju vlastnu spolocnost a isla by som bud do andaluzie, provensalska alebo toskanska, s tym, ze si doma spravim hruby plan, ze co chcem vidiet, zabukujem ubytko, letenku ci vlak a idem a dalsie veci by som uz na mieste riesila, nasla by som si svoje cesticky, tulala by som sa vsetkymi mne sympatickymi ulickami, galerie, muzea, pripadne keby si si netrufal, tak vyhladat daku agenturu aj tam na mieste a zaplatit si fakultativne vylety
b)ist transibirskou magistralou, nejdes busom, je to vacsi komfort ved vlak, o program mas postarane, ja milujem vlaky a aj sibir ma laka
c)ist transkanadskou magistralou, ale 1000cka nestaci, ved len letenka do can je draha
d)by som sa dopravila do UK a dala si dvojtyzdnovu turu po vsetkych mojich oblubenych kapelach, doma zistila ktora kde v akom klube bude kedy a tak si to zostavila
e)ja aj rada plavam v mori, takze keby sa mi fakt nic nechcelo, tak jednoducho si kupit letenku/vlak do dalmacie, spanielska a jednoducho cele dva tyzdne plavat v mori, plus kopu kniziek so sebou a aj tak by som tam dala aj nejaky fakultativny vylet a iste by som sa tam aj s niekym zoznamila, cize aj spolocne vylety potom mozno, ja sa vsade s niekym zoznamim
ja nechapem ako sa da nudit alebo nevediet co s volnym casom a peniazmi