Prajem pekny den, hladam si kamarata a mozno casom aj nieco viac z okresu Sk alebo Bj. Mal by si byt slobodny, nezadany, a pokial mozno bezdetny, vo veku od 30 do 37 rokov, stihlej postavy, s vyskou do 180 cm, sympaticky v tvari, bez dioptrii(sorry, ale takych nemusim), primerane dbajuci o svoj vzhlad, vratane chrupu :), nefajciar, nealkoholik(mozes pit akykolvek mok s rozumom), sportovo zalozeny, neveriaci-veriaci, je to jedno, ale nie nabozensky fanatik ci velky puritan, so SŠ alebo VŠ vzdelanim, moze byt aj uciliste, ale s maturitou, bez zavaznych zdrav. ochoreni/diabetes, epilepsia a pod.), bez psychickych ochoreni, povolena je obcasna depresia, ktorou trpi raz za cas asi kazdy zijuci clovek :)
Mal by si mat pozitivny vztah k prirode, turistike, sportu, zmysel pre spontanny humor, nadanie riesit problemy s nadhladom, primerane komunikativny(nie prilis ukecany, ale ani nie mlkvy ako ryba).
Je mi jedno aky styl hudby pocuvas, okrem ludoviek(nemam ich rada), ak tym neobtazujes svoje okolie :D, tiez mi je jedno aky zaner filmov a knih mas rad. To je tvoja osobna vec :)
Ak sa tu najde taky chlapik, ktory sa v tomto nasiel tak nech sa mi ozve na moj mail:
hladamkamosa@centrum.sk
dakujem za pozornost, a ak som niekoho pobavila, tak nemate zaco :)
Hladam..
na slovensku sa ceni falosna skromnost? no neviem, asi ako kde.
tak ty asi zostanes singl do konca svojho zivota.
osobne nepoznam cloveka, ktory splnuje vsetky tieto poziadavky :-D
lol, to ako seriozne, ci je to vtip?
sejla keby taketo poziadavky napise muz, tak mu tam hned nabehne tlupa zien s tym, ze je narocny. :)
inak ak sa chces zoznamit takouto cestou, tak zakladna vec je povedat aj nieco o sebe. najlepsie uviest udaje o sebe v rovnakom rozsahu, ake su tvoje poziadavky, od postavy, zalub az po osobnost.
Mám 23 a som z Bratislavy, takže asi zbytočné písať :)
Som trošičku mladší, ale bohužiaľ z okolia TT. Ale rozhodne zaujímavý pokus...:). Bol by vhodný aj opis seba...