Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladam..

Príspevok v téme: Hladam..
som singl

Prajem pekny den, hladam si kamarata a mozno casom aj nieco viac z okresu Sk alebo Bj. Mal by si byt slobodny, nezadany, a pokial mozno bezdetny, vo veku od 30 do 37 rokov, stihlej postavy, s vyskou do 180 cm, sympaticky v tvari, bez dioptrii(sorry, ale takych nemusim), primerane dbajuci o svoj vzhlad, vratane chrupu :), nefajciar, nealkoholik(mozes pit akykolvek mok s rozumom), sportovo zalozeny, neveriaci-veriaci, je to jedno, ale nie nabozensky fanatik ci velky puritan, so SŠ alebo VŠ vzdelanim, moze byt aj uciliste, ale s maturitou, bez zavaznych zdrav. ochoreni/diabetes, epilepsia a pod.), bez psychickych ochoreni, povolena je obcasna depresia, ktorou trpi raz za cas asi kazdy zijuci clovek :)
Mal by si mat pozitivny vztah k prirode, turistike, sportu, zmysel pre spontanny humor, nadanie riesit problemy s nadhladom, primerane komunikativny(nie prilis ukecany, ale ani nie mlkvy ako ryba).
Je mi jedno aky styl hudby pocuvas, okrem ludoviek(nemam ich rada), ak tym neobtazujes svoje okolie :D, tiez mi je jedno aky zaner filmov a knih mas rad. To je tvoja osobna vec :)
Ak sa tu najde taky chlapik, ktory sa v tomto nasiel tak nech sa mi ozve na moj mail:
hladamkamosa@centrum.sk
dakujem za pozornost, a ak som niekoho pobavila, tak nemate zaco :)

Dilin0

som singl , ja sa nerozčulujem :D a ani mi nevadi tvoj text a je mi to uprimne v prdeli, len vravim svoj nazor asi si ho zobrala trocha viac osobne , čo je dobre ak sa ztoho poučiš..nevravim ze mas vysoke naroky alebo čo ..len normalne clovek to takto nevyhlasi do sveta a uz vobec ne 30 rocna zena..zaujimave asi si dost vela o sebe myslis ..co mi je osobne tiez fuk.ale ako chlap po prečitani tohto by som ti s velkou pravdepodobnostou nenapisal , to by som musel byt velmi zufaly ..

demokracia , si ma rozosmial :DDD ze zatrpknuty stary mladenec :DD by si sa divil

Hrac

mne najviac zarazaju tie ochorenia a dioptrie, to si clovek naozaj nevybera, ze ich ma. Priatelka diabeticka a zvlada dlhe tury, dnes sme slapali od rana, co sa muselo este privstat, v tom horku a akurat sme dosli, to teraz mam ju nechat a hladat ,,zdravu,, a dufat, ze mozno bude chodit so mnou na tury?

Ale zato depresia je ok :-D to kazdy tuzi sediet a chytat depky spolocne doma

93_deväť-tri

Hej, nech neustupuje a v 50ke si možno uvedomí, že niečo dokašľala.
To, že nechce fajčiara, resp. alkoholika sa pochopiť dá (ani ja nemám rád fajčiarky - iba ekologické), ale väčšina toho prvého odstavce je bluuuud.

demokracia

nevsimaj si dilina, to bude nejaky stary zatrpknuty mladenec :D Dilino ta dilino.
ja si myslim ze podmienky mas na zenu normalne ako spravna mudra baba. Len trvaj na nich a nedaj sa znechutit prispevkami od zatrpknutych starych neuspokojenych muzoch. Len trvaj na svojom.

som singl

Wreck_ dobry pokus o vtip, byvas priblizne v okoli Bratislavy a tecie tam Hornad :D A co sa tyka tvojej dalsej hlasky, tak ak by sme boli na urovni kamaratstva, nemas co riesit a ak nieco viac, tak ked mam vztah, som verna. Ak si naozaj z okolia BA, neposudzuj vsetky slovenky podla bratislavcaniek, ak su oni take.
Dilin0_ odporucam jest nieco na upokojenie, lebo nikoho tu v teme to takto nerozculilo ako teba :) Alebo ak by som sa rozhodla nabuduce zalozit nejaku temu, tak si najprv napisem koncept a poslem ho tebe ci mi text temy schvalis?:D Ako podla teba som to mala napisat?
A ze nech nefajci, ved ked ja nefajcim a nemam rada ten cigaretovi pach, tak co? A nenapisala som, ze nech vobec nepije, ale nech nieje alkoholik a to je diametralny rozdiel pit s mierou a vediet kedy mam dost a pit do omdletia a nevediet o sebe co potom stvaram. A s tou skolou, tak niekto pozaduje od partnera len vysoku, ak sam vysoku ma. A to ostatne, tak to som uviedla ako zaluby, jedno nevylucuje druhe. Ak ma niekto rad prirodu, pravdepodobne chodi aj na vylety alebo tury nie? Ze ta to tak dokaze rozculit.. Vidis sa v tom, len je problem s tym pitim a fajcenim? Si z tohto okolia? Tak mi napis a vydiskutujeme si to. Ak ide len o to. Inac nerozumiem aky mas stale problem s obsahom textu.
Prezyvka55_ to vystihol najlepsie, cas prispevku 18:08
Sampon_ mi nehovor, ze kapusticku neskontrolujes ci nieje plesniva, zhnila, ci nelezie po nej slimacik a ci je primeranej velkosti aku chces, nehovoriac o cene :)

93_deväť-tri

Prezyvka, prečo? Ja si nikdy nekladiem nejaké výrazné mantinely. Proste ak si s niekym sadnem, tak je jedno, koľko meria.

Lesna_vila

100% suhlas so Sejlou....a single, aj sa ti ozvali nejake schopne "kusy"? :D Ma to zaujima z beznej zvedavosti, lebo celkom zaujimave citanie tu sposobil tvoj príspevok :)