ahojte.trpim OCD uz rok,ale uz to nemozem vydrzat,ten pocit strachu,pozerania sa na veci dokola,pocitanie,vnutorny hlas krory je velmi neprijemny,a najhorsie je uskost ako keby som niekoho zabila,pocit neuveritelnej lutosti a zaroven zlosti ..je to strasne,uz nedokazem dalej..ten pocit ako keby som mala niekoho zabit a uroby my to dobre,pocit ze vsetko zabyjem len tak a nebudem mat uz uskost...je to sialene,ovladam sa ale to ten pocit my to stale pripomina a hovory!!neviem presne ci to je OCD ale asi uz vo vizsom stadiu
OCD? Ja neviem...
a ked sa vyliecim tak ich vysadim?je to na potlacenie uskosti ako pises.a mozem mat deti potom?
Saskia22, nechcem zverejňovať e-mail, ale keď mi Ty dáš na seba kontakt odpíšem Ti, Pá
Beriem už 5 rokov Anafranil a som v pohode, klop, klop. Každému zaberie iný liek,zistí sa to až tým , že ho vyskúša. Musíš počítať s dlhším nástupom účinku AD cca 6 týždňov, zatiaľ sa vypomáha liekmi BZD, ktoré sú na potlačenie úzkosti. Čím skôr vyhľadaj psychiatra a všetko mu vyrozprávaj dopodrobna, najlepšie je to napísať na papier aby si niečo nezabudla, neboj pomôžu Ti , držím Ti palce, pá.
zoja125 hodís mi svoju e-mail adresu ??
a vyliecila si sa z toho?a ako?a ake mas priznaky.po liecbe.je to tazke?
a ake lieky uzivas?ak sa mozem opitat
Ja tým trpím už viac rokov, musíš ísť k psychiatrovi a existujú na to lieky . Je to beh na dlhé trate ale oplatí sa.
Nikto nie je strateny. Vsetko sa da riesit ;)
snad mas pravdu.lebo ak nie,tak som stratena..
Tak chod. Podla mna ti to velmi pomoze.