Kto som?

zewa

A kto si?
Som .....
Napis si to aspon desatkrat. Urcite vies, kto si. Chce sa to len trosku zamysliet nad sebou. Tak sa zmyslaj. Kto si? Kto si?

anjelik *

Čo konkrétne chceš nájsť? :o)
Osobnosť sa dá stručne vydefinovať ako súbor spomienok, ktoré si nazhromaždil za celý svoj vývoj, teda život, a z nich vytváraných predstáv, to znamená, myšlienok. Čiže, ako uvažuješ, takú osobnosť máš.
Osobnosť máš takú, akú si si vytvoril a akú ti pomohli vytvoriť tí, ktorí žijú s tebou a ktorí sa objavili v tvojom živote. Plus v nej máš návody z predchádzajúceho vývoja, poznatky tvojich predkov..proste všetko. Ak si v sebe stratený, tak to asi znamená, že by si sa mal začať viac venovať sebapozorovaniu, to znamená, svojich reakcií na okolie, pozorovaniu tých druhých, porovnávaniu ich reakcií s tvojimi. Je to nikdy nekončiaci proces, ako vývoj sám, ako aj život.
Ak nájdeš ľudí a prostredie, ktoré ti bude vyhovovať, ktoré ťa bude podporovať, tak sa budeš cítiť lepšie. Len najviac sa o to musíš zaslúžiť ty sám a to, ako som napísala, sebanapredovaním a sebapoznávaním. :o) Cez knihy, cez druhých, cez rozprávanie s nimi, ale aj cez podporu tela cvičením, podporu duše kultúrou, hudbou, filmami. Všetko v rovnakej miere. :o)