V auguste idem na týždňovú dovolenku. Ako tak rátam dni, tak budem mať menštruáciu presne počas nej :(. Aj keď nejdem k moru, ale na letný festival aj tak mám dosť veľké obavy. Vždy som mala veľmi silnú menštruáciu hlavne prvé dva dni..no proste behám furt na záchod a aj cez deň mávam nočné vložky (áno to sú tie ktoré sú veľké už skoro ako koberček...). No a proste neviem ako by som to na tom festivale zvládla...stáť v takej dlhej fronte 10 min. na záchod + kým sa dostanem napríklad von z davu a nehovoriac o tom, že by som kvôli tomu mala zmeškať nejaký koncert.
Takže moja otázka je či sa dá kúpiť v lekárni nejaká tabletka alebo proste no neviem... Či to musím ísť najprv za gynekológom??? Ďakujem za radu!
Menštruácia počas dovolenky... čo s tým?
Pozri,
Bud si das tampon, ten je idealny, alebo skus dve vlozky naraz :-D , alebo si skus kupit v lejarni nejaku tabletku.. :-)
Ahoj,sú tabletke na oddialenie menštruácie. Napr. Norethisteron (sú aj iné) ale sú na predpis. Takže stačí keď zájdeš ku gynekologičke a povieš jej,že pôjdeš na dovolenku a práve vtedy ti vychádza menštruácia a či by ti predpísala lieky na oddialenie. A ona by s tým nemala mať problém,ale či ťa vyšetrí to neviem,ja som bola pred dvoma týždňami tiež po lieky a nevyšetrila ma.
prave som docitala clanok, presne pre teba
wanda.atlas.sk