Mám problémy so zápachom, únik moču

Príspevok v téme: Mám problémy so zápachom, únik moču
mbLIN

Dobrý deň,
mám problém na ktorý som sa už objednala ku gynekológovi, ale musím dlho čakať na prehliadku.

Tak som sa chcela spýtať, či by ste mi nevedeli pomôcť aspoň zmierniť môj problém.

Mám silne zapáchajúci moč, tmavo žltej farby, ktorý mi nadmierne uniká a to mám len 21 rokov.
Spôsobuje pri tom dosť veľký zápach, ktorý nie je ani rybací ani pod. má takú zvláštnu vôňu a k tomu hnedý výtok.

Nič ma nepáli, ale mám celé začervenané okolie pošvy a samé vyrážky okolo ktoré keď vyzrejú majú v sebe vriedok.

Na internete som hľadala, ale nenašla som nič také okrem vaginálnej mykózy. Chcela by som poradiť, ak máte podobné skúsenosti na nejaký gél, sprchový, masť, tabletku a pod. Ja nechcem tento popis vykresľovať pred plnou lekárňou pokým sa nedostanem k lekárovi.

Je tu však jedna malá vec, tento problém sa objavil až po tom ako som mala nechránený styk s jedným mužom, nie som tehotná, ale bojím sa aby ma niečím nenakazil. Dúfam, že to nie je prejavom nejakej pohlavnej choroby :/

DAKUJEM MOC

evika222

Aj ked starsia tema, pridam moju skusenost, kedze sa mi to podarilo naozaj solidne vyriesit. Dostala som odporucanie na Kamalu esteticku medicinu v Ziline - terapia Emsela. Kedze rozne pripravky nepomahali, bol to jeden z pokusov, aj ked som z Bratislavy a cesta po dialnici trva cca 2 hod + cesta spat. Nelutujem vsak ani jednu minutu a ani jeden cent, problem sa takmer uplne vyriesili po 5 navsteach. Este ma caka posledna. Odporucam vsetkym desiatimi.

Vlasta22

Ahoj, no to ti asi niekto niečo "daroval" ... ale ak by sa ti neupravil ten únik moču, mám dobrú skúsenosť s Incovenal comfort, + treba cvičiť svaly panvového dna, to nájdeš na nete kopec videí a návodov.. držím palce.

redka

Nemala si sa hlasit na prehlidku ale na akutne osetrenie. Alebo chod za obvodakom nech ti da papier na gyndu nech nemusis cakat. Na mykozu skus vkladacie tablety 6 ks canesten + mast - kupis v lekarni. Aj ked tie problemy s mocom... Moze to byt aj neco ine... Zapal mocoveho mechura. Naklusaj k lekarke a rovno prines aj ranny moc!