Ahojte!
Rád nosím nejakú dobu pred spaním župan. Je príjemný a pohodlný, vždy v ňom príjemne zrelaxujem a potom dobre spím. Lenže v lete pri teplotách nad 25°C mi v ňom býva horko.
Dal som si ušiť saténový župan vo farbe kráľovská modrá, jednoduchý strih, žiadne výšivky ani nič iné extravagantné. Sadne mi ako uliaty, je príjemný a vzdušný.
Niektorí, čo ma v ňom videli mi však naznačili, že v ňom vyzerám ako gay, prípadne ako tí nagelovaný a upravený fešáci, čo sú viac v kúpeľni ako žena. Satén je lesklý... Mne ide ale len o to pohodlie v týchto horkách. Vo froté sa potím, do jesene bude v skrini.
Musí muž nosiť len hrubé a drsné oblečenie aby vyzeral ako chlap? Niektorí ani froté župan neznesú, nie to ešte satén.
Aký by ste mali názor, keby uvidíte niekoho známeho v saténovom župane? Na froté mi nikto nič negatívne nepovedal, to je normálne.
Samozrejme nie som gay, ani nagelovaný šampón. Som normálny mladý muž, len mám rád pohodlie a komfort.
Aký je Váš názor?
Muž + satén = gay (teploš)?
satenovy zupan nie je znakom gaya, ale nejaky zzenstily asi budes, lebo normalny chlap by toto co pises ani neriesil...
saten sa nerovna gay... ale divim sa ze taketo niekto riesi
Ale teší ma, že jednej žene na tom asi nezáleží :)
Nesúhlasím.
Len nenosím župan iba v izbe kde spím, ale bežne po celom byte. Keď niekto zazvoní, neprezliekam sa a otvorím dvere. Ak potrebujem kompót, idem do pivnice.
Tak ma videlo viac ľudí a preto aj tie rozdielne názory a to ma zaujíma.
Je mi jasné, že niektorí (aj páry) nosia zatvorený v spálni aj iné veci (z rôznych dôvodov)ktoré nikto nevidí, ale to je už o inom...