Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rekonštrukcia kúpeľne - cena prác

Príspevok v téme: Rekonštrukcia kúpeľne - cena prác
sivulienka

Ahojte, chceme rekonstruovat kupelnu, cize obit stare obklady, a dat nove so vsetkym co k tomu patri, novy sadrokarton a zaviest bodové svetla nanovo, 2 pasy sklobetonov, dat sprchovy kut + rekonstrukcia WC

je to panelakova kupelna aj WCko cize ide o malicke priestory

zavolali sme jednu firmu a ya pracu si uctuju 2500€ (je v tom mozno lepidlo sietka a drobnosti), zda sa mi to velmi vela za asi 7-10 dni roboty...

Mate nejake skusenosti s inymi firmami a kolko si uctovali ?
DAKUJEM

Tyna_Mal

To je celkom dosť peňazí. Ale taká práca je drahá, takže sa nedá nič robiť. My sme si kúpeľňu prerobili sami. Pre manžela to nie je problém. Ja som si vybralanový nábytok z www.aplomo-kupelne.sk , vaňu, umývadlo, záchod, jednoducho všetko a manžel to potom len vymenil a ja som spokojná so zmenou.

ni-ka

my sme za komplet vyburanie jadra-umakartoveho,vybudovanie noveho+material+obkladacky+vybavenie dali 7000 eur...
to je na porovnanie...

sivulienka

jadro bolo rekonstruovane to sa robit nebude...jedine odstranenie starych obkladaciek... mne to pride trochu moc za tyzden roboty...len za robotu 2500€ bez vsetkeho...to za mesiac zarobia aj 8000€ tak ako ? To by každý mal asi len robiť muráara...ked vazne takto ceny idu tak to je fakt brutal

mate59

ak je to aj vybúranie umakart. jadra a vystavanie či už z tehly alebo sadrošom,nové,umývadlo,vaňa,sprch. kút a WC,obkladačky a dlažba,svetlo, batérie v štandarte včetne odvozu sute je to dobrá cena.