Otravujú ma neznáme čísla

Príspevok v téme: Otravujú ma neznáme čísla
trochuAngry

zdravim, ludia, mam taky cudny problem. Predtym som nieco take jakziv neriesil, ale v poslednom case (zhruba od konca juna) mi neustale volaju nejake nezname cisla..ked to zacalo, najprv si hovorim okej, ak zavola treti alebo stvrtykrat zodvihnem, aj ked cudzie cisla zasadne nezdviham. Problem je v tom, ze napriklad teraz od 4. jula to bolo uz 9 neznamych cisel, kazde ine..a silno pochybujem, ze by som tolkym ludom chybal, zrejme sa jedna o jedno a to iste individum. Takze, teraz mam uz aj strach to zodvihnut. Neviem, co by ste robili na mojom mieste vy? Par cisel som odmietol, ale neposlali ani spravu, kto su co su..cele je to debilne cudne. Vdaka za kazdy prispevok.

Blondula

presne tak,mne tiez volali cudzie cisla a vzdy,ked som zdvihla,tak to boli bud u orangeu,o2,poistky kadejake,akcie a ponuky na volania,pausaly,internet...no hroza jak ma to otravovalo :D !!! teraz uz cudzie cisla nedviham !!

operator

bud su to cisla ludi ktori robia dealerov pre telek.operatorov a nukaju "vyhodne sluzby" aj mne jeden cas volali a ked nezdvihnes na cislo, vola ti o par hodin az dni z ineho aby si nezistil ze to je ten isty. Alebo je tu moznost ze telef. operatori ponukaju zoznam svojich klientov pre rozne firmy a tie potom obvolavaju a nukaju taktiez rozne ponuky na akcie atd. Napr. mne casto volaju na tiez zdrav. prehliadky s prezentaciou liec. vyrobkov. Potom si spomen kde vsade si svoje cislo uviedol a komu. Ved raz skus zdvihnut o co ide ale v ziadnom pripade ak si najdes zmeskany hovor nevolaj spat. Ked budu chciet zavolaju este raz.