Baby, prosím poradte mi...už asi pol roka nemyslím na nič iné, len aké krásne by bolo byť mladou mamičkou, na internete čítam milión článkov o deťoch, ich výchove a všetko s materstvom spoločné, v obchodoch si obzerám detské vecičky, keď som v práci a príde nejaká mamička s dieťatkom tak tíško závidím, jednoducho mi asi tikajú biologické hodiny. S priateľom spolu žijeme asi pol roka. A celkovo sme spolu vyše dvoch rokov. Mám 20, pracujem, externe chodím na VŠ a viem že podľa niekoho to je skoro, ale neviem si poradiť s tou túžbou. Priateľ má 26, má prácu taktiež chodí externe na VŠ ale už posledný rok...spoločne zarábame slušný peniaz, platíme hypotéku, nájom a ešte si aj užívame, výletujeme...
Často sa bavíme o miminku, ako by vyzerali raz naše deti, ako by sa volali a tak, ale myslím si že to sú len také rozhovory do vetra (ďalekej budúcnosti)...Neviem ako by zareagoval, keby na neho teraz vypálim naozaj vetu že ,, nespravíme si mimino, zlato? túžim po tm už pol roka ,, .Ako by ste to vy oznámili? Často som rozladená z toho a aj teraz...musím to nejak vyriešiť. Poraďte mi prosím ako na to?