Ja ani neviem , ako začať ,ide o to , že mám už pomaly strach zo seba , mávam stavy , pri ktorých sa mi stávajú paranormálne javy , veci sa agresívne pohnú do strany , hlasy , sny . niekedy veštecké , niekedy o tom , akých hriechov sa my "ľudia" dopúšťame , stalo sa mi už aj to , že som bola mimo celý deň , hľadela do zrkadla a nereagovala na nič , potom som došla k sebe až niekedy v noci ...tiene , zvuky ,
stalo sa mi to už aj keď som bola s bývalou kolegyňou , zlakla sa a vyletela , tak ako ja ... vtedy ma napadlo , že to nemôže byť preľud ... veď ona reagovala tak isto...
asi pred týždňom som spala u mami na byte a prebrala som sa na to , ako kľačím na posteli , trasúc sa pozerala na niečo čierne , stojace vedľa mňa ...
potom sa mi stalo u mňa v izbe , že som sa nevedela hýbať a len som ledva volala na kamarátku , v kŕči držala svoj telefón a snažila sa premôcť to ..
ja už naozaj neviem .....bojím sa , nie kvôli sebe .....mám strach , že v tom "stave" ublížim niekomu
, podarilo sa mi aj odfotiť nejaké monštrum nechtiac za sebou , viem , že niečo mi nedá pokoj ... neverila som v boha ,, teraz verím , verím a nekategorizujem na viery , proste je lebo mi pomáha občas sa vyhnúť tomuto ... najhoršie je , že už niekedy aj strácam chuť žiť ... nič necítim , len chuť plakať ...
ja , len som chcela vedieť aký názor a čo si vôbec ľudia pomyslia ... čo mám robiť ? kňaz mi odmietol očistu , pretože je to "monštrum" ... i tak ja cirkev považujem len za hnusnú mafiu ... vlastne celý svet je riadený dopredu a to je jedno ...napíšte mi ak ste zažili niečo podobné , alebo čo by ste tak robili ...vďaka hlavne ma hneď nekritizujte , už tak mám toho na sebe moc ...
Schyzofrenia / posadnutie / strata pamäti
Už som sa zľakla - hhcvnf, že tento typ názoru tu dnes ani nepadne. Teda, že každý, kto odkáže russian.doll k istej osobnej sebareflexii, alebo jej poukáže aj na iné možnosti liečby psychotických problémov, než je klasická medicína, má vyhľadať psychiatra. Je to už klasika - ešte sa mi totiž nestalo, aby veriaci ľudia útočili na ateistov pre ich náhľad na svet, zato ateisti a odpadlíci od viery pravidelne urážajú veriacich kresťanov za ich vieru v Boha a vzťah k cirkvi.
Nikto jej tu predsa nevyvracia psychiatra. Práve naopak. Keď si lepšie prečítaš názory, možno to tam zbadáš. Len nie je to vždy medicína, čo dokáže účinne pomáhať v oblasti duševných chorôb. Niekedy si úspešná liečba takýchto diagnóz vyžaduje zásah zhora. Ale to si už budeš musieť - hhcvnf - rozšíriť svoje obzory.
Od patra E. Vellu mam mnoho hodinove seminare nahrate. Na tv lux su zaznamy v utorok z Trencina. Tento svetovy exocista hovori aj toto: kde psychiater nemoze vyliecit z psychickej choroby, tam je uz iba potrebny exorcista. Idealne je, ked je psychiater veriaci, ten pacienta sam naviguje k exor. Cely svet tento clovek presiel. Je to erudovany v tejto oblasti a skusenostami, ktore ma.
russian.doll vyhladaj dobreho psychiatra a povedz mu presne o tych problemoch. ak nevidis zlepsenie, zmen lekara.
a vy ostatni co tu pisete o zlych veciach z minulosti a o nejakych exorcistoch by ste tiez mali vyhladat psychiatra .
kop11problém - nie, Elias Vella je Malťan, no doteraz bol Vatikánom určený za exorcistu aj pre Slovensko.
Predtým sme mali exorcistu slovenského kňaza, ale ten už s týmto poslaním skončil.
Pokiaľ mám správne informácie, Elias Vella ovláda viacero jazykov a pre ľudí s rečovou bariérou má na svojich stretnutiach k dispozícii tlmočníka. Len neviem, kedy má najbližšie pricestovať, preto nech sa russian.doll informuje.
-meno: aj ja zdieľam tvoj názor, že modlitba je mimoriadne silná zbraň.
Ahoj russian.doll
Ako pises, tvoje telo uz neovladas sama. Zrejme si sa v minulosti chovala zle.
Urcite sa zacni modlit k nasemu panu Bohu a lutuj vsetky svoje ciny a pros o odpustenie a pomoc.
Modli sa vela, kazdy den viackrat (idealne ked si budes premietat svoju minulost a co si v nej spravila .. je toho zrejme dost co si porobila VEDOME zle - zrejme ti bude pri tom coraz viac luto ale budes sa aj hnevat.. pozor, vzdy vzdy vzdy vzdy vzdy vzdy sa vrat k modlitbe..urcite sa Xkrat prichytis ako sa hnevas, ale vzdy vzdy vzdy vzdy vzdy sa vrat k modlitbe ))
Jedine pan Boh ti moze pomoct.
Budem sa za teba modlit aj ja :)
vdaka , toho kňaza vyhladam , nie ja netusím , ja mam poruchy pamate , proste nemam prehlad o case , neviem co je za den , neviem si vybavit co bolo napr. minulý tyzden , chodim psychiatrovi , ja este v r. 2008 som bola vcelku pozitivne mysliaci clovek behom 6 rokov je zo mna max. pesimista , (viem to na zaklade archivu FB ) pretoze ani na to si nespominam)
Možno by si mala hľadať odbornú pomoc - nejakého dobrého, skúseného psychiatra. Ak ti nedokážu pomôcť doktori, existuje ešte jedna možnosť, ale to sa budeš musieť zbaviť predsudkov voči cirkvi, považovať ju za hnusnú mafiu a kňazov za monštrá. Ak ti totiž ľudsky nesadne jeden kňaz, neznamená to, že iný ti nepomôže s očistou. Katolícka cirkev má inštitút kňaza exorcistu. Pre Slovensko je ním Mons. Elias Vella. Daj si do Googlu toto meno a nájdi si harmonogram jeho návštev v Čechách a na Slovensku. Ak nič nenájdeš, zavolaj do redakcie Katolíckych novín, kedy príde E. Vella, alebo sa spýtaj aký exorcista ho zastupuje a ako sa môžeš nakontaktovať.
Prajem veľa šťastia!
A ta priatelka je realna? Co ti potom o tom hovorila? Je divne byt mimo dlhy cas. Nie je to v poriadku. Prist ku sebe po celom dni. Depersonalizacia, mozno derealizacia. Namesacnost. Stava sa ti to kazdy den?